Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ...Η ΠΩΛΗΣΕΙΣ...


Για την ρεαλιστική κατάσταση των οικονομικών του ΠΑΟΚ και πώς μπορεί το οικοδόμημα να παραμείνει ως έχει,μίλησε σήμερα ο Ανδρέας Μανδίνος.Πιο συγκεκριμένα είπε:

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ Ο ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ!!!!

Σας θυμίζουμε ότι με το ίδιο κατηγορητήριο, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε για επεισόδια στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό πρωτόδικα με μία αγωνιστική και 85.000 ευρώ πρόστιμο και στην δευτεροβάθμια επιτροπή, το πρόστιμο έπεσε στις 72.500 ευρώ και "εξαφανίστηκε" η ποινή αποκλεισμού της έδρας του.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 6500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ!!!

Αυτό που φοβούνταν στον ΠΑΟΚ έγινε! Τα όσα συνέβησαν στον Βόλο στοιχίζουν στην ομάδα τη δυνατότητα να έχει τον κόσμο της στη ρεβανς με τον Ολυμπιακό! Έφεση θα κάνει ο Δικέφαλος!
Η πολυαναμενόμενη απόφαση για τα επεισόδια των φίλων του ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου βγήκε λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα της Τρίτης και αναφέρει τα εξής:

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΡΑΝΤ ΜΕΓΚΝΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΜΜΕ

Την περίπτωση του μέσου της Λάτσιο, Μουράντ Μεγκνί εξετάζει ο ΠΑΟΚ  και η ΑΕΚ, όπως αναφέρεται σε ιταλικά δημοσιεύματα. Ο Αλγερινός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν τον Ιανουάριο από τους Ρωμαίους.

ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 η εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ για τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν εκτός γηπέδου στο ματς με τον Βόλο...Απ ότι φαίνεται ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα γλιτώσει την τιμωρία της έδρας και το μόνο που απομένει είναι η τελική απόφαση του αθλητικού δικαστή, η οποία αναμένεται αργά σήμερα το βράδυ η αύριο το πρωί...Πιο συγκεκριμένα:

ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΛΙ ΚΑΙ ΚΛΑΟΥΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ...

Ενοχλήσεις ένιωσαν λίγο πριν από το φινάλε της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ οι Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και Στέφανος Αθανασιάδης, με συνέπεια να αποχωρήσουν από το πρόγραμμα του Δικεφάλου.

ΜΕΣΑ ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Ο ΒΙΤΟΛΟ!!!(ΑΛΛΗ ΜΙΑ "ΕΠΙΤΥΧΙΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ)

Για την πορεία της αποθεραπείας του Βίκτορ Βιτόλο αλλά και το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Ισπανός αμυντικός μέσος, μίλησε ο αρχίατρος του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Γιγής, σε συνέντευξη του στον Sport103fm.

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΤΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚ!!!

Την απόκτηση του Μπερνάρ Μεντί διαπραγματεύεται ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με δημοσιεύματα που λαμβάνουν χώρα στα γαλλικά ΜΜΕ.Όπως αναφέρει σήμερα η έκδοση «Equipe» ο Μεντί είναι σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ και πλεόν το μονο που μένει είναι να αποδειχθεί αν όντως ο «Δικέφαλος» επιθυμεί να κάνει κίνηση για τον Γάλλο παίκτη.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΣΤΟ TV 100...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!



Σε συνέντευξη του στο TV100 ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε για την πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα ότι την Κυριακή ο ΠΑΟΚ θα είναι ο νικητής απέναντι στον "συμπολίτη".Πιο συγκεκριμένα τόνισε:

ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΡΕΙΑΝΩΝ ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!

Ρε το φουκαρά τον Άρη, τι έπαθε. Πάλι γκολ του ακυρώσανε…
Ποιο γκολ, ρε σεις; Εγώ δεν είδα κανένα γκολ. Εγώ είδα το διαιτητή να σφυρίζει φάουλ, πριν η μπάλα φτάσει στον Τόχα, ή έστω, λίγο μετά. Αυτό δεν είναι γκολ. Η φάση σταμάτησε εκεί.