Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΡΑΙΣΕΒΙΤΣ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙ-ΛΑΖΟ(?)

Ο Μίροσλαβ Ραΐσεβιτς (30 χρ., 2,09 μ.) θα κληθεί,απ ότι φαίνεται να καλύψει το κενό του Λάζαρου Παπαδόπουλου στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί πλέον ο Λάζαρος Παπαδόπουλος. Αυτό ανακοίνωσε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ.

ΚΟΥΛΑ-ΠΑΟΚ 73-80 ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ 3ΑΔΑ!!!

Με το ροζ φύλλο αγώνα «απέδρασε» από το κλειστό της Ζωφριάς ο ΠΑΟΚ, αφού επιβλήθηκε πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό 73-80 της κούλας και έκανε σημαντικό «βήμα» για την κατάκτηση της 3η θέσης.Κορυφαίοι για το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου ήταν οι Μάρσαλ (18π.) και Γκρέι (17π.)

ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΟΙ ΙΣΟΒΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ...0-2 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ!!!

Ο ΠΑΟΚ έκανε για ακόμη μία φορά αυτό που ξέρει να κάνει καλά από την αρχή της σεζόν. Επικράτησε εκτός έδρας του Βόλου με σκορ 0-2 και ανέβασε τη διαφορά του από την ομάδα της Μαγνησίας στους 10 βαθμούς. Έτσι, οι "ασπρόμαυρες" είναι πια αδύνατο να χάσουν το πρωτάθλημα. Στον αγώνα της Κυριακής (13/2) ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε μόλις 18 λεπτά για να σκοτώσει τον Βόλο. Τότε ήταν που η Αδαμάκη με ένα ωραίο σουτ και με τη βοήθεια της τύχης έκανε το 0-1 "κόβοντας" τα πόδια των γηπεδούχων. Στη συνέχεια ο Βόλος προσπάθησε να αντιδράσει και έκλεισε τον ΠΑΟΚ στα καρέ του, χωρίς, όμως, να καταφέρει να πετύχει την ισοφάριση. Το τελειωτικό χτύπημα - τίτλου έδωσε στη θεσσαλική ομάδα η Παράσχου, που λίγα λεπτά νωρίτερα είχε περάσει στον αγώνα.

ΠΑΟΚ..ΠΡΩΤΑ ΓΚΕΛΑΡΕΙ...ΜΕΤΑ ΝΙΚΑΕΙ...

Φέτος πριν από κάθε ευρωπαικό παιχνίδι, το συμπέρασμα είναι πως ο «Δικέφαλος» όταν συνήθως γκελάρει στην Σούπερ Λίγκα, παίρνει (σχεδόν) πάντα θετικό αποτέλεσμα στην Ευρώπη.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ...ΣΤΟΥΣ -23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΠΕΣΕ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!!!

Χαώδης είναι πλέον η διαφορά που χωρίζει τον ΠΑΟΚ από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό: 23 ολόκληροι βαθμοί, 8 αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.
Ακόμη κι από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, όμως, η διαφορά είναι μεγάλη: 13 βαθμούς πριν παίξουν οι "πράσινοι" με την ΑΕΚ .

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΝΙΟΝΙΟ...

Άχρωμος,άοσμος και άγευστος ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο,πήρε αυτό που άξιζε...το απόλυτο μηδέν... Ο ΠΑΟΚ δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα που όλοι μας θαυμάσαμε κόντρα σε γαύρο και βάζελο, πραγματοποιώντας την χειρότερη φετινή της εμφάνιση...