Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΠΑΟΚ-ΜΑΡΟΥΣΙ 75-72...ΝΙΚΗ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 3 ΘΕΣΗ!!!

Σε ένα πονηρό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με πολύ περισσότερες λύσεις, ο ΠΑΟΚ με την βοήθεια περίπου 5000 οπαδών του, κατάφερε να επικρατήσει της ομάδας του Αμαρουσίου με 75-72 κάνοντας έτσι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της 3 θέσης που οδηγεί στα Play off και γιατί όχι και στην Ευρωλίγκα.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ!!!


Σήμερα το απόγευμα στις 18:00, ο μπασκετικός ΠΑΟΚ δίνει ίσως το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς,κόντρα στο Μαρούσι, στην προσπάθεια του να πάρει σαφές προβάδισμα για την κατάληψη της 3 θέσης που οδηγεί στα play off, με πλεονέκτημα έδρας.Η παρουσία όλων μας είναι επιβεβλημένη. Το συγκρότημα του Σ.Μαρκόπουλου ζητά την υποστήριξη μας.Δικαιολογίες δεν υπάρχουν...Πρέπει όλοι μας να είμαστε εκεί....Ας θυμηθούμε κάποιες στιγμές του πρόσφατου παρελθόντος...τότε που ο ΠΑΟΚ ήταν πραγματικά μια μεγάλη ομάδα...

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΑΓΚΑΘΙΑ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ...

Τo blog μας αναφέρει τα πέντε «αγκάθια» που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Τι έγινε με τους Σάντος, Βρύζα, Βιολίδη, τι του χρεώνουν οι οπαδοί στο θέμα επιστροφής Σαλπιγγίδη και όσα οδήγησαν στη διάλυση της επιτροπής συνδέσμων.

Η ΕΠΟ...Η ΑΔΙΚΙΑ...ΚΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ


Ακόμα περιμένουν στον ΠΑΟΚ να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ η κλήση σε απολογία για αύριο Δευτέρα, για όσα συνέβησαν στον ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ώστε σε περίπτωση τιμωρίας, να μην αναγκαστεί η ομάδα να παίξει χωρίς κόσμο στα πλέι οφ.