Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 1-0 (Δημήτρης Σαλπιγγίδης)

ΑΥΡΙΟ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ?

Από αύριο (10/1) αρχίζει η πιο κρίσιμη εβδομάδα για το θέμα των Αράβων επενδυτών που θέλουν να εμπλακούν στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Αύριο φημολογείται πως θα υπάρξει ανακοίνωση από την πλευρά του ομίλου για την καθυστέρηση που υπήρξε ως προς άφιξη του Οτάι Αλ Σαμαρί Φάις στη Θεσσαλονίκη. Ο άνθρωπος που εκπροσωπεί τους Άραβες αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου προκειμένου να μάθει εκτός από τη διοίκηση και ο απλός φίλαθλος αν θα επενδύσουν στον Δικέφαλο του Βορρά ή όχι. 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΒΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

«Αρχικά προσπαθήσαμε με ένα ανορθόδοξο τρόπο να επιτεθούμε. Είχαμε ένα καλό διάστημα από το 45ο μέχρι το 65ο λεπτό, όπου είχαμε βρει τον ρυθμό μας, είχαμε την κατοχή της μπάλας και προσπαθήσαμε και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ.
Έχω την εντύπωση ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου από τον αντίπαλο και είμαι ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα και όχι από την συνολική εικόνα σαν ομάδα».
«Είναι παρά πολύ σημαντικό που καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν, γιατί όλα τα παιχνίδια ξεκινάνε από εκεί και πρέπει να τα διαχειριζόμαστε σωστά. Έχοντας πρώτα καλή αμυντική λειτουργία και συγχρόνως να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για το γκολ».
Από το 30ο λεπτό και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου υπήρξε μία νευρικότητα. Σίγουρα τα δύο άσχημα αποτελέσματα που είχαμε πριν επηρέασαν και με δεδομένο τα προβλήματα και τις απουσίες που έχουμε το τελευταίο διάστημα υπήρξε μία νευρικότητα».
«Ο Λίνο είναι γνωστό ότι είναι αριστερό μπακ, αλλά με τους τραυματισμού που έχεις πρέπει να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα σου δώσουν λύσεις».  
«Είμαι ευχαριστημένος και από τον Σαβίνι, η θέση του οποίου είναι αριστερός κεντρικός αμυντικός».
«Εμείς έχουμε δείξει ότι τους υπολογίζουμε όλους μέχρι και την τελευταία ώρα που θα βρίσκονται στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα το τι έχουμε αποφασίσει ή τι έχουμε αποφασίσει θα φανεί στη συνέχεια. Αλλά όλοι όσοι είναι μαζί μας και ευκαιρίες παίρνουν και τους χρησιμοποιούμε όταν
είναι αναγκαίο».
«Είμασταν καλοί στο διάστημα 45-65 και οι αλλαγές έγιναν, όταν έκρινα, ότο έπρεπε να γίνουν».  

Ο ΣΑΛΠΙ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ 100... ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΝΙΚΗΣΕ 1-0 ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ

Ένα γκολ του Σαλπιγγίδη στο 32' λεπτό, το 100ο στο ελληνικό πρωτάθλημα ( το 54ο με την φανέλα του ΠΑΟΚ), ήταν αρκετό για τον δικέφαλο για να κατακτήσει την νίκη η οποία τον διατηρεί στην 3η θέση της βαθμολογίας μαζί με την ΑΕΚ.
Ο Δικέφαλος είχε πάθος, δύναμη αλλά και άγχος για να φτάσει στο στόχο του καθώς δεν καθάρισε, όπως θα μπορούσε, το παιχνίδι πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ,λειτουργώντας εξαιρετικά στην άμυνα παρά την απουσία του Κοντρέρας.
Παρά τις πολλές απουσίες του, κατά διαστήματα ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και πήρε μία δίκαιη νίκη, απέναντι σ΄ έναν Αστέρα, που δεν του δημιούργησε προβλήματα.
Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο  πιέζοντας τον Αστέρα Τρίπολης και φτάνοντας κυρίως με προσπάθειες του Σαλπιγγίδη από δεξιά εύκολα στα καρέ της Τρίπολης και πέτυχε το στόχο του στο 32’ με τον Γκαρσία να εκτελεί το φάουλ και τον Σαλπιγγίδη με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.. 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά και κυριάρχησε απόλυτα μέχρι το 70’. Είχε ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο γκολ, πίεζε στο κέντρο αναγκάζοντας τον αντίπαλό του σε λάθη, δυστυχώς όμως δεν ήταν αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια.
Μετά το 70, οι παίκτες του ΠΑΟΚ κουράστηκαν και πρόσεξαν κυρίως να προστατεύσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα,με τον Αστέρα Τρίπολης να προσπαθεί να απειλήσει μόνο με στημένα. Το τελικό 1-0 χάρισε στον ΠΑΟΚ τη πολυπόθητη νίκη αλλά και καλή ψυχολογία εν όψη της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ULTRAS PAOK

Ενίσχυση από τώρα χρειάζεται η ομάδα μας , ανεξαρτήτως τελικά τι θα συμβεί με τον επενδυτικό όμιλο από Αραβία που τις επόμενες 3-4 μέρες θα γνωρίζουμε και τυπικά αν επενδύσει η όχι στην Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.
Το ιδεατό σενάριο φυσικά για όλους μας , είναι να υπάρξει η επένδυση και να παραμείνει η διοίκηση αυτή με σημαντικά κεφάλαια και όχι μόνο τα χρήματα του κοσμάκη, αλλά και το θέμα των μεταγραφών, δεν μπορεί να περιμένει άλλο.
Λίγο το ότι η ομάδα μας είναι και στις 3 διοργανώσεις και θα παίξει πολλούς αγώνες, λίγο οι πολλαπλοί τραυματισμοί με το ανύπαρκτο ιατρικό team , οδηγούντην ομάδα μας σε αδιέξοδο !!!
Ο πρόεδρος πρέπει να πάρει σημαντικές απόφάσεις εδώ και τώρα και ανεξαρτήτως αν τα οικονομικά δεν είναι και πολύ καλά , η ομάδα μας χρειάζεται από τώρα 2-3 ποιοτικές προσθήκες και για την Ελλάδα αλλά και Ευρώπη
Από την άλλη πλευρά ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος  Ο κ.Μαργαρίτης είναι καθησυχαστικός, αλλά όπως λέει και ο λαός «οι λογαριασμοί τρέχουν» Ο κ. Μαργαρίτης μίλησε για θετική έκβαση στην υπόθεση Άραβες, όμως όσο περνάει ο καιρόςτόσο υπάρχει ανησυχία !!!
Μακάρι να μπουν και τα χρήματα για να γίνουν πολύ πιο εύκολα κινήσεις, αλλά και να ολοκληρωθεί επιτέλους και το προπονητικό κέντρο μας !!!
 
πηγή Ultras Paok

ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ....

Ο Λομάνα Λούα Λούα προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Δικεφάλου καθώς οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι ο Κονγκολέζος έχει στοιχεία που λείπουν από την επίθεση της ομάδας.
Ο Λούα Λούα μπορεί να παίξει σαν επιθετικός, σαν δεύτερος περιφερειακός επιθετικός όσο και σαν πλάγιος επιθετικός,χαρακτηριστικό του είναι η ταχύτητα και οι διεισδύσεις στην αντίπαλη περιοχή, έχει εμπειρία από το Ελληνικό πρωτάθλημα, είναι μέσα στις οικονομικές δυνατότητες του ΠΑΟΚ. Ο ίδιος ο παίκτης είναι δυσαρεστημένος στην Κύπρο και θα ήθελε να επανακάμψει παίζοντας σε μια μεγάλη ομάδα.
Αγκάθι και στη δική του περίπτωση,ο τραυματισμός του και τα λίγα παιχνίδια που έχει φέτος με την Ομόνοια. Έχει αγωνιστεί μόλις πέντε φορές και έχει σκοράρει δυο γκολ, ενώ οι Κύπριοι της Ομόνοιας δεν έχουν πρόβλημα να τον αφήσουν ελεύθερο καθώς δεν είναι ευχαριστημένοι από την παρουσία του.
Στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι τα χαρακτηριστικά του Λούα Λούα λείπουν αυτή τη στιγμή από την επίθεση του δικεφάλου, αλλά την εξετάζουν μαζί με αυτή του Ματέγια Κέζμαν που έχει ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του.Βέβαια πρωταρχικός στόχος της διοίκησης είναι οι αποδεσμεύσεις παικτών προκειμένου να βρεθούν χρήματα για μεταγραφές ενώ παράλληλα υπάρχει σε εκκρεμότητα και το θέμα με τους επενδυτές, κάτι το οποίο μπορεί να αλλάξει άρδην τις ισορροπίες...

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟ ΓΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ?


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Real News",οι πολύ καλές εμφανίσεις του Στέφανου Αθανασιάδη στα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ, έχουν στρέψει το ενδιαφέρον της Πόρτο. Πιό συγκεκριμένα: