Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΑΝΤΕΛΙΝΟ ΒΙΕΡΙΝΙΑ...ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ?

Οι πωλήσεις πρωτοκλασάτων παικτών δημιουργούσαν ανέκαθεν εντάσεις μέσα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Η περίπτωση της μετακίνησης του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον Παναθηναϊκό και ο "πόλεμος" που ξέσπασε μεταξύ οργανωμένων και Γούμενου είναι γνωστά στους περισσότερους, αλλά η ιστορία ξεκινά από πολύ παλιότερα.

ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ 97'...13 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΓΡΙΑ!!!

Ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο από την περίοδο 1997-98, όταν επιβλήθηκε με 3-2 με δύο γκολ του Κόβατς και ένα του Τασσιόπουλου. Από τότε ο Ηρακλή έχει 7 νίκες και 5 ματς έχουν τελειώσει ισόπαλα, με τα γκολ να είναι στα 13 αυτά χρόνια 19 υπέρ των γηπεδούχων και 9 για τον ΠΑΟΚ. 

Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΝ ΟΨΗ PLAY OFF

Αγαπητοί συνοπαδοί,
Κατανοώ την στεναχώρια πολλών εξαιτίας της απεργίας των δημοσιογράφων. Δεν μπορείτε να πάρετε την καθημερινή δόση βλακείας και ανακρίβειας γύρω από τον ΠΑΟΚ. Το κυριότερο, δεν έχετε τη δυνατότητα να βγείτε στα ραδιόφωνα αναζητώντας δυο λεπτά διασημότητας βγάζοντας όλα τα απωθημένα σας κατά της ομάδος και πληγώνοντάς την περισσότερο και από τα σκουλήκια. 

BASKET ΠΑΟΚ...ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!


Από θεωρίες και... αγάπες για τον ΠΑΟΚ χόρτασαν όλοι. Από μυαλοπώλες επίσης πλημμυρίσαμε. Στον «ερασιτέχνη» κάποιοι που αναλώνονται σε ευχολόγια, επέτρεψαν την λειτουργία της ΚΑΕ με την σημερινή διοικητική μορφή της ανυπαρξίας.