Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ο "ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ" ΧΑΒΟΣ ΚΑΙ Ο "ΑΓΧΩΜΕΝΟΣ" ΣΛΟΥΤΣΚΙ...

Μάκης Χάβος
 «Κάναμε μία σπουδαία προσπάθεια, παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω του υπερβολικού κρύου και του σκληρού γηπέδου. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια, στάθηκαν πολύ καλά. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες και την κερκίδα. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για τον τρόπο που αποκλειστήκαμε.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΕΠΟΣ!!!

Μπρούνο Τσιρίλο
«Είμαι απογοητευμένος. Ο ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να φύγει από το EuropaLeague. Αν κάποιος έπρεπε να περάσει αυτός ήταν ο ΠΑΟΚ. Για 93 λεπτά μόνο ο ΠΑΟΚ ήταν μέσα στο γήπεδο. Νιώθω πολύ άσχημα. Κάθε φορά κάνουμε κάτι πολύ καλό αλλά σήμερα δεν το καταφέραμε. Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Είχαμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Πρέπει να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Πρέπει να κάνουμε κάτι καλό από εδώ και πέρα. Κερδίσαμε πολλά από το ευρωπαϊκό ταξίδι».

ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ...ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια εκτός έδρας της ιστορίας του, ο δικέφαλος αετός, δεν κατάφερε να πανηγυρίσει μια αντρίκια πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα η οποία πριν μερικά χρόνια είχε κατακτήσει το κύπελλο Ουέφα..

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!!(ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ)

Ανεξάρτητα με το σημερινό αποτέλεσμα ένα είναι σίγουρο...Για ακόμη μια φορά θα νοιώσουμε περ΄ηφανοι για την ομαδάρα μας....Για αυτό ας ακούσουμε μερικά τραγουδάκια για να μπούμε σιγά σιγά στο κλίμα...

ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟΣ...

Εγκλημα και τιμωρία... Με ποινή αποκλεισμού από κάθε Ευρωπαική διοργάνωση κινδυνεύει η ΠΑΕ Ολυμπιακός αν η καταγγελία στην οποία προτίθεται να προσφύγει ο Παναθηναικός τεκμηριωθεί και γίνει αποδεκτή. Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες η ποινή μπορεί να φτάσει...ακόμα και τα 2 έτη μια και στην Ουέφα η ελληνική ομάδα είναι υπότροπος!
Βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει η ΕΠΟ να σταθεί στο "ύψος" και να κάνει σωστά την δουλειά της...
Άσε που δεν ξέρω κατα πόσο ο επίσημος βάζελος έχει τα κότσια να προβεί σε μια τέτοια καταγκελία,αφού ως γνωστών...κόρακας, κοράκου μάτι δεν βγάζει....

ΜΕΙΩΘΗΚΕ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΧΑΒΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ

Από δύο μήνες σε είκοσι μέρες΄"έπεσε" η ποινή του Μάκη Χάβου, μετά την έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έγινε δεκτή από την Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Έτσι, ο Χάβος θα απουσιάσει από τον πάγκο του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια με την Καβάλα για το πρωτάθλημα και την ΑΕΚ για το Κύπελλο.Πιο συγκεκριμένα η ανακοινωση της ΕΠΟ: