Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΤΕΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!

Σε …μετάθεση του δημοσιογράφου Ρουμελιώτη, από το καθημερινό φύλλο της Ελευθεροτυπίας στην «Κυριακάτικη», μετατράπηκε η αρχική απόλυση (;) του δημοσιογράφου από τη διεύθυνση της Ελευθεροτυπίας, μετά την καταιγιστική απαίτηση οπαδών του ΠΑΟΚ, για το εμετικό κείμενο του τελευταίου σε βάρος της ομάδας, την περασμένη εβδομάδα. 
Με ενέργειες τέτοιου τύπου δεν πείθετε κανέναν κύριοι της δημοσιογραφίας.Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν τρώει κουτόχορτο όπως κάποιοι άλλοι εκεί κάτω.Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν περιμένει να βρει το δίκαιο του από εσάς πολύ απλά γιατί είναι με το μέρος του!!!
Ένα είναι σίγουρο....πρώτο θέμα, όλα11, ελευθεροτυπία και κυριακάτικη έχετε σβήσει μια και για πάντα από την Βόρεια Ελλάδα!!!

Το σιχαμερό δημοσίευμα του εν λόγω "κυρίου"

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΧΑΒΟΥ...

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για την... αργοπορημένη απόφαση τιμωρίας του προπονητή μας Μάκη Χάβου, από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Θα μπορούσαν, εφόσον μαζεύτηκαν το Σάββατο το πρωί για άλλη υπόθεση, να προλάβουν και τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής...

ΠΙΠΕΡΑΤΕΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...

Αν υποψιαστώ ότι ο Χαλκιάς έπαθε θλάση για να βγάλει ο Κρέσιτς τα κάστανα από την φωτιά την Πέμπτη με την ΤΣΣΚΑ...... Θα καταρρεύσω!!!!

ΑΙΣΧΟΣ!!!ΑΗΔΙΑ!!!ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ!!!

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επιβάλεται χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ και  στον ΙΩΑΚΕΙΜ ΧΑΒΟ, προπονητή της ΠΑΕ παοκ, χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους δυο (2) μηνών (Αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 19.01.2011)....Αυτή ήταν η αηδιαστική απόφαση της ΕΠΟ!!!!