Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ 12 BLOGS ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ Ε.Π.Ο ΚΑΙ ΤΗΝ SUPRE LEAGUE



Mετά από επικοινωνία που είχαμε, κατά την χθεσινή και σημερινή ημέρα με Π.Α.Ο.Κ.τσήδικα blogs, αποφασίσαμε να στείλουμε το έγγραφο που ακολουθεί, στην Ε.Π.Ο., στην super league και σε διάφορα αθλητικά site, με την συμμετοχή σχεδόν όλων μας(συγγνώμη αν δεν συμπεριλάβαμε όλα τα μπλόγκ, αλλά στα λίγα που δεν μπήκαν στο έγγραφο, δεν βρήκαμε στοιχεία επικοινωνίας). Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτή η ενέργεια και μας είναι ιδιαίτερα ευχάριστο το γεγονός, να εκπροσωπούμε όλα σχεδόν τα blogs  του Π.Α.Ο.Κ., μία θέση για ένα θέμα της ομάδας μας (που αυτές οι ενέργειες σε πρακτικό επίπεδο, έπρεπε να γίνονται από άλλους και απλά καλύπτουμε το κενό αυτό!). Για να κατανοήσετε το μέγεθος του ζητήματος, αρκεί να σας αναφέρω ότι, από την αρχή που ξεκινήσαμε μέσω του blog μας αυτό το έγγραφο, φτάσαμε στο σημείο να υπογράφουμε 11 blogs από κοινού το έγγραφο, με συνολικά 1.000.000 περίπου επισκέψεις και 20.000 περίπου φίλους και αναγνώστες.
Αναλυτικά το έγγραφο...

ΤΟΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ ΦΡΑΝΚΟ ΣΟΣΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙ Ο ΠΑΟΚ

Τον Αργεντίνο Δεξιό μπακ Φράνκο Σεμπαστιάν Σόσα που αγωνίζεται στη Λοριέν, εξετάζει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες από δημοσιογράφο του Football.fr.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ NOVA ΓΙΑ ΤΑ 100 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΑΛΠΙ!!!


Μπορεί ακόμη οι σχέσεις του με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να μην έχουν αποκατασταθεί 100%, παρόλα αυτά το επίτευγμα των 100 και πλέον γκολ του Σάλπι στην Α Εθνική, τον καθιστά τον καλύτερο εν ενεργεία Έλληνα σκόρερ.Το 2011 μπήκε για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ με τον καλύτερο τρόπο, ας ευχηθούμε να συνεχίσει έτσι...

ΦΕΡΝΑΝΤΟ....ΧΑΒΟΣ...ΟΕ...ΟΕ...ΟΕ!!!

Μπορείς να ξεγελάσεις λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, αλλά όχι όλους για πάντα, είχε πει ο Αβραάμ Λίνκολν. Μήπως τελικά ο Μάκης Χάβος δεν ξεγελάει κανέναν; Μήπως τελικά, εκτός από παίκτες (Κλάους, Τσουκαλάς), ο ΠΑΟΚ φέτος «πλάθει» και ένα προπονητή με παρόν και μέλλον; Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»  μετά το 1-1 στο κύπελλο με τον Ολυμπιακό, οι οπαδοί του Δικέφαλου του Βορρά για πρώτη φορά φώναξαν ομαδικά ένα σύνθημα με νόημα: «Φερνάντο... Χάβος, οέ, οέ, οέ». Το λαϊκό ένστικτο σπάνια πέφτει έξω. Το σύνθημα είχε σημειολογική σημασία. Ο ΠΑΟΚ έχει πια προπονητή λαϊκής αποδοχής.