Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΟΚ 2010....Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ....ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Αγωνιστικά πέραν πάσης αμφιβολίας ήταν μια επιτυχημένη χρονιά. Η ομάδα επιβεβαίωσε την σημαντική πρόοδό της τα τελευταία χρόνια, με την έξοδό της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, την είσοδό της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και την σπουδαία πρόκρισή της στη φάση των «32» του θεσμού. Επίσης, η δεύτερη θέση που πήρε ο δικέφαλος του βορρά στην τελική βαθμολογία του περσινού πρωταθλήματος, μετά τα πλέι οφ, ήταν μια διάκριση την οποία πολύ λίγες φορές κατέκτησε στο παρελθόν.

ΤΑ "ΠΑΛΤΑ" ΠΟΥ ΦΟΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ 10 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

Οι ΠΑΟΚτσήδες δεν μπορούν να έχουν παράπονο πως… κρύωναν τους δέκα τελευταίους χειμώνες. Άλλωστε στην ομάδα ήρθαν παίκτες που όχι απλά δεν κατάφεραν να προσφέρουν αλλά προκάλεσαν μέχρι και γέλιο με την τραγική τους αγωνιστική κατάσταση.

ΜΕ 4-4-2 Ο ΠΑΟΚ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ.ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΒΟΥ...

Με σύστημα 4-4-2 ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει,όπως όλα φαίνονται τον Πανσερραικό, στο πρώτο μάτς της χρονίας την Τετάρτη 5/1. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ φαίνεται να καταλήγει σε βασικό σχήμα, αν και ακόμη είναι νωρίς για τελικά συμπεράσματα. Όπως και χθές, έτσι και σήμερα ο Χάβος δοκίμασε αρκετά σχήματα με πολλές εκπλήξεις οσον αφορά τις σκέψεις του για την βασική 11άδα.Ώς γνωστό για το συγκεκειμένο παιχνίδι, υπάρχουν αρκετές απουσίες, κυρίως στη μεσαία γραμμή. Ίβιτς, Βιτόλο και Βιερίνια είναι εκτός γι αυτό το ματς και έτσι οι επιλογές του Χάβου μειώνονται στο ελάχιστο, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Κουτσιανικούλης έχει ελαφρύ διάστρεμα, ενώ οι Κριστιάνο και Ελ Ζαρ μάλλον δεν τον ικανοποιούν .Έτσι στη μεσαία γραμμή ο προπονητης του ΠΑΟΚ δοκίμασε τον Λίνο σαν αριστερό χαφ, ενώ δίπλα στον Γκαρσία επαιξε ο 17 χρονος Κάτσε σε ρόλο αντι-Βιτόλο και ο 22 χρονος Τσουκαλάς του οποίου ο δανεισμός στην Ν.Σαλαμίνα της Κύπρου δεν έχει τερματιστεί ακόμη.
Πιό συγκεκριμένα..... Ο Χαλκιάς κάτω απο τα γκολπόστ, δεξιά ο Ζουέλα, αριστερά ο Σνάουτσερ, στην άμυνα ο Κοντρέρας με τον Τσιρίλο,δεξί χαφ ο Φωτάκης, αριστερό χαφ ο Λίνο, αμυντικά χαφ ο Γκαρσία με τον Κάτσε και στην επίθεση ο Αθανασιάδης με τον Σαλπιγγίδη.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Αρκετές εκπλήξεις και "πειράματα" περιλάμβανε το μενού στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ για το 2011, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (1/1) στην Τούμπα. Η μεγαλύτερη εξ αυτών ακούει στο όνομα Κάτσε, ενώ δεν περνά απαρατήρητη και η χρησιμοποίηση του Λίνο σε ρόλο μεσοεπιθετικού και όχι αμυντικού. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα με τη σειρά...

ΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ....


Κατα καιρούς, πολλοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν ενδιαφέρον για την αγορά του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ....Επίδοξοι επενδυτές οι οποίοι προσπάθησαν να κλέψουν λίγη απο την λάμψη του ΠΑΟΚ και να κερδίσουν τα 15 λεπτά δημοσιότητας που τους αναλογούν.Ας θυμηθούμε με αφορμή το ενδιαφέρον των Αράβων, μερικούς απο αυτους...