Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ...

Στο τέταρτο επιχειρηματικό φόρουμ που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να βραβεύσει τους χορηγούς της έδωσε το «παρών» κι ο Οντέι Αλ Σαμαρί, ο οποίος εκπροσωπούσε τον αραβικό όμιλο, ο οποίος ενδιαφερόταν κατά το παρελθόν να επενδύσει στον «Δικέφαλο». Μαζί του ήταν κι ο συνεργάτης του, Αλί.

ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΩΝ PLAY OFF!!!

Αιτία πόλεμου θα είναι η ενδεχόμενη ματαίωση τον play off αν τελικά επισημοποιηθεί. Κ δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι, κάποτε θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας κ ούτε θα επιτρέψουμε να μας κάνουν.

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ...ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ!!!

Όταν λέμε ΠΑΟΚ παντού σε όλα τα αθλήματα, πρέπει και να το εννοούμε... Δυστυχώς όμως κάποιες φορές αμφιβάλω με αυτά που βλέπω και αναρωτιέμαι το γιατί...

ΤΟ SITE ΤΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!!!

"Με χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την εκ νέου έναρξη της ιστοσελίδας του συνδέσμου στην νέα μας διεύθυνση www.paok-kordelio.com. Βεβαίως και το συγκεκριμένο γεγονός δεν σημαίνει ότι έχουμε παρατήσει την διαδικασία επανέναρξης της παλιάς ιστοσελίδας του συνδέσμου, που έκλεισε κάτω από αδιευκρίνιστες και ασαφείς διαδικασίες. Κάτι που θα πράξουμε μέχρι της τελικής δικαίωσης μας και πλήρους διαλεύκανσης της..

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ...ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ!!!

Για να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει την πρώτη θέση στα φετινά play off πρέπει να κάνει την υπέρβαση, να αλλάξει όχι απλά ένα δύο πραγματάκια αλλά να αλλάξει αγωνιστική ταυτότητα και φιλοσοφία.