Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟΨΕ ΑΠ ΤΑ ΠΑΛΙΑ..ΜΕ ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32!




Μια παλιά γνώριμη ομάδα θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στην φάση των 32 του κυπέλλου Ουέφα...την γνωστή μας Ουντινέζε...Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο Φρίουλι του Ούντινε στις 16 Φεβρουαρίου και η ρεβάνς στην Τούμπα στις 23 Φεβρουαρίου.

ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ Κ Η ΑΔΡΑΝΙΑ

οι συνδικαλιστές ο κόουτς k οι δημοσιογραφοι, ένας συνδυασμός που δεν μπορεί να "δινδιαστει" με τίποτα καθώς από την μια έχουμε τους γνωστούς συνδικαλιστές ,Κοντρέρας, Χαλκιά, Ιβίτς. έναν προπονητή που προσπαθεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο k τους δημοσιογράφους που από πέρυσι προσπαθούν να μας πείσουν για την αξια του Δόνι k δεν χάνουν ευκαιρία να σπρώχνουν τον Μπόλονι στην φύγει ώστε να εκπληρωθεί ο στόχος τους..k αν θεορίσουμε ότι όλοι αυτοί κάνουν την δουλειά τους k κοιτούν το συμφέρον τους, η ΠΑΕ τη κάνει αδρανεί δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει τα πράγματα k ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται..K τελικά ο μονος χαμένος είναι ο ΠΑΟΚ k ο κόσμος που για ακόμη μια φορα δεν μπόρεσε να χαρεί ήσυχος μια μεγάλη επιτυχία μας...ως ποτε θα αρδανει?

PAOK-KAZAN 1-1

O ΠΑΟΚ σε ένα ματς όπου έδειξε ότι δεν ήθελε την νίκη πήρε το Χ και παρέμεινε πρώτος στην  βαθμολογία  και έτσι θα έχει καλή κλήρωση.