Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Ο ΦΙΛΟΜΕΝΟ, ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ,ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ 700 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ...

Στο φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ υπάρχει ο Λούσιο Φιλομένο. Ο Αργεντινός επιθετικός που βρίσκεται εκτός πλάνων έκανε σοβαρή επέμβαση στο γόνατό του κάτι που σημαίνει τέλος… ο Δικέφαλος.

THANK YOU PAOK GR BOSTON!!!

Θα ήθελα να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αδερφό και αγωνιστή PAOK GR BOSTON για την βοήθεια του να σχεδιάσει εξ ολοκλήρου το νέο Banner του blog μας.Φανταστική δουλειά φίλε Boston η ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ ΜΑΤΙΑ θα έχει πάντα ένα μέρος για σένα να εκφράζεις ελεύθερα την άποψη σου για την ομάδα μας είτε γραπτά, είτε μέσα απο την τέχνη σου.Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Θ4 ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

«Αν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, ή δεν αντέχει άλλο να λειτουργεί κάτω από αυτό το φορτισμένο κλίμα πρέπει να φύγει» είναι το ρεζουμέ της ανακοίνωσης της «Θύρας 4», για την επόμενη μέρα και το μέλλον του ΠΑΟΚ, με αφορμή τον αποκλεισμό της ομάδας και όσα έγιναν την Τετάρτη το βράδυ.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν για τον ΠΑΟΚ και πλέον στις τάξεις της ομάδας αλλά και στο προσκήνιο έρχεται η επόμενη ημέρα. Η επόμενη ημέρα για τον «Δικέφαλο του Βορρά». Τι θα γίνει; Τι μέλλει γενέσθαι στην ομάδα είναι δύο από τα ερωτήματα που στριφογυρίζουν στο μυαλό όλων και απαιτούν απάντηση.

ΜΕΝΕΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Η απογοήτευση από τον αποκλεισμό για το κύπελλο και τα όσα ακολούθησαν, δεν θα αναγκάσουν τον Ζαγοράκη να τα παρατήσει, το αντίθετο.Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι αποφασισμένος να παλέψει για τον ΠΑΟΚ, ακόμη κι αν βλέπει ότι οι σύμμαχοί του συνεχώς μειώνονται.