Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ DIONTE CHRISTMAS(IS A BULL)

Και το όνομα αυτού Dionte Christmas...Ο Αμερικανός γκαρντ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με το Περιστέρι. Ο Μαρκόπουλος ήθελε έναν παίκτη ο οποίος να έχει εμπειρία από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και για αυτόν το λόγο, αποκτήθηκε ο Κρίστμας, ο οποίος φέτος φόρεσε τη φανέλα της τσεχικής Νίμπουργκ, ενώ πριν ήταν στην Τουρκία και τη Μερσίν.

ΕΠΟ...ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΖΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΑ ΓΥΡΙΖΩ(ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΑ)

Διαβάστε το παρακάτω αθηναϊκό άρθρο το οποίο προσπαθεί να δικαιολογήσει την απόφαση της  ΕΠΟ, προκειμένου να παρουσιαστεί ότι τελικά δεν έγινε και τίποτα στον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ και ότι η απόφαση του δικαστηρίου βασίστηκε στα γεγονότα και την αλήθεια και όχι για να μην ξεσηκωθεί ο λαός του ΠΑΟΚ από μια ενδεχόμενη νέα απόφαση σκάνδαλο. Δεν λέω κάλο και δίκαιο είναι για μας να είναι μικρή η ποινή της τιμωρίας μας, αλλά έτσι δίνουμε δικαιώματα στους χαμουτζίδες να πιστεύουν ότι μας κορόιδεψαν και ότι μας ξεγέλασαν...Ε λοιπόν κάνετε λάθος κύριοι, ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν ζητά ευνοϊκή μεταχείριση αλλά δίκαιη εφαρμογή των νόμων,γι αυτό μην πουλάτε παπά γιατί δεν μασάμε!!!

ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΤΑΕΙ Ο ΑΝΤΕΛΙΝΟ...ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ...

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σε συνέντευξή του στο "Αθλητικό Metropolis" μίλησε για τη συμμετοχή του στον αγώνα με τη Λάρισα, το πως περνά στον ΠΑΟΚ, αλλά και τους στόχους της ομάδας τους μέχρι το τέλος της σεζόν. Επίσης, ο Πορτογάλος σταρ του "Δικέφαλου" αναφέρθηκε και σε όσα ακούγονται για πιθανή αποχώρησή του από τους "ασπρόμαυρους", ενώ αποκάλυψε τι θα έκανε αν ο ΠΑΟΚ του κατέθετε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Το παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ένα από τα καλά ματς του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν. Κάθε άλλο μάλιστα . Παρόλα αυτά ο Δικέφαλος διέθετε, κάποια στοιχεία που του έδωσαν τη νίκη, όπως η καλή άμυνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και η εκτελεστική ικανότητα του Αθανασιάδη που δίκαια πήρε και τον τίτλο του κορυφαίου.

Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ, Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙ...


Τα σημάδια τα βλέπαμε αλλά κανείς δεν τα ανέλυσε. Οι πολλοί «εύκολοι» τραυματισμοί, μας είπαν την αλήθεια.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!!ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ PLAY OFF...MIA ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 250.000 € τιμώρησε η  πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον ημιτελικό αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ. Εφέσιμη η ποινή.