Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!!!

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης θα γίνει το βράδυ της Δευτέρας ευρεία σύσκεψη ενόψει του αγώνα της Τετάρτης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν σκέψεις να επιστρατευτεί το ελικόπτερο, για να μπορεί να ελεγχθεί καλύτερα η περιοχή της Τούμπας.

ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΤΟΥ ΒΙΚΕΛΙΔΗ

Οι γνωστοί τραμπουκισμοί, οι αλητείες και οι επιθέσεις εις βάρος των παικτών του Δικεφάλου δεν έλειψαν στο γήπεδο του Άρη. Μάλιστα χθες οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» είχαν και διαγωνισμό ρίψης μπουκαλιών ρετσίνας όπως μπορείτε να παρατηρήσετε και στις φωτογραφίες. Ευτυχώς αυτοί που έριξαν τα μπουκάλια δεν… ήταν καλοί στον στόχο τους, αλλιώς σίγουρα τώρα θα μιλούσαμε σε άλλη βάση και φυσικά σε σοβαρούς τραυματισμούς. Κάθε χρόνο τα ίδια…

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ "ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΗ" ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΗΣΟΥΝ,ΝΑ ΠΡΟΔΙΚΑΣΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟ-ΦΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑ-ΔΙΚΕΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΜΑΣ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.

ΣΤΟΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ Ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

Στον Αστέρα θα αγωνίζεται μέχρι το καλοκαίρι ο Σάκης Παπάζογλου. Οι δύο ομάδες τα βρήκαν λόγω και της παρουσίας του Παύλου Δερμιτζάκη στην ομάδα της Τρίπολης. Ο νεαρός φορ θα έχει τη δυνατότητα να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και το καλοκαίρι να επιστρέψει καλύτερος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ

Ανακοίνωση για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας εξέδωσε η ΠΑΕ παοκ. Τι αναφέρεται για τις συνθήκες του αγώνα αλλά και τι τονίζεται για τον κόσμο.

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΡΟΥΛΗ

Κάκιστο παιχνίδι χθές στη σκουληκοφωλιά χωρίς υποψία φάσης για τον Δικέφαλο. Καλή αμυντική παρουσία η οποία οφείλετε και στην ανικανότητα του αντιπάλου, εντελώς ακίνδυνοι επιθετικά με το μυαλό στον αγώνα του κυπέλλου την Τετάρτη.Πιο συγκεκριμένα: