Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ!!!

Αύριο Σάββατο ο Δικέφαλος δίνει άλλο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στις 19:00 το απόγευμα στο παλατάκι, κόντρα στην ομάδα του Ηλυσιακού. 

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΡΥΖΑ...

Η αλήθεια είναι ότι η επιστροφή του αποτελεί επιθυμία του κόσμου του ΠΑΟΚ,αλλά ο ίδιος ο Ζήσης Βρύζας όχι μόνο δεν το σκέφτεται, αλλά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να επιστρέψει με αυτές τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα στον ΠΑΟΚ.Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος,όσο στον ΠΑΟΚ υπάρχει ο Θόδωρος Ζαγοράκης,αλλά και συγκεκριμένοι συνεργάτες του και άνθρωποι που βοηθούν επικοινωνιακά στην διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ενίοτε παρεμβαίνουν.

ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ...

Η συρρίκνωση του μπάτζετ της επόμενης σεζόν θα έχει τη... σφραγίδα της ΟΥΕΦΑ. Η «οδηγία» της, για την αδειοδότηση της επόμενης σεζόν, να μην ξεπερνούν οι αμοιβές των ποδοσφαιριστών το 55% του συνολικού προϋπολογισμού, καθιστά μονόδρομο για τον ΠΑΟΚ το «ψαλίδι» στο μπάτζετ, καθώς τα έσοδα δεν προβλέπεται να αυξηθούν. Φέτος, μάλιστα, οι αμοιβές του αγωνιστικού τμήματος, που φτάνουν τα περίπου 14.000.000 ευρώ, συνιστούν το (περίπου) 75% του προϋπολογισμού...