Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Θ4

Το πρώτο ματς της νέας χρονιάς έκρυβε μία πολύ δυσάρεστη εξέλιξη για τους 4 χιλιάδες οπαδούς του ΠΑΟΚ που κάνανε κατάληψη στις Σέρρες. Η ομάδα ήρθε ισόπαλη με τον Πανσερραϊκό και πέταξε στα σκουπίδια τους 2 πολύτιμους βαθμούς. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά αφού μετά απο μαγική πάσα του Αθανασιάδη ο Σαλπιγγίδης έκανε το 0-1 με ωραίο πλασέ. Στη συνέχεια δεν κινδυνέψαμε καθόλου και όλα έδειχναν ότι θα πάρουμε το τρίποντο. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε κατακόρυφα η απόδοση του ΠΑΟΚ και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δεχτούμε το γκολ μετά απο τραγική αδράνεια της άμυνας μας. Στο τέλος θα μπορούσαμε να νικήσουμε αν το σουτ του Τσιρίλο δεν έβρισκε το δοκάρι, αλλά και πάλι η επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης του (έτσι και αλλιώς ελλιπούς) ρόστερ κάνει μπαμ απο χιλιόμετρα, ειδικά αν αναλογιστούμε τη δύσκολη συνέχεια.

Επίσης όλοι χαιρόμαστε όταν νέα παιδιά που προέρχονται απο τα σπλάχνα του συλλόγου αγωνίζονται και διακρίνονται στη βασική εντεκάδα, αλλά μην το παραχέσουμε κιόλας. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλες απαιτήσεις και οι ακαδημίες μας δεν έγιναν εφάμιλλες με τις ακαδημίες του Άγιαξ απο τη μία μέρα στην άλλη. Όπως μάθαμε στην πράξη απο τον Σάντος νέος παίκτης ή ταλαντούχος παίκτης δεν σημαίνει απαραίτητα καλός παίκτης. Επόμενος αντίπαλος ο Αστέρας Τρίπολης μέσα στην Τούμπα και η νίκη είναι πιο απαραίτητη απο ποτέ.
-) Στο μπάσκετ η ομάδα μπήκε δυνατά στο νέο έτος και πήρε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της για τη φετινή περίοδο. Η ομάδα είχε καλή απόδοση, έπαιξε δυνατά και έξυπνα στην άμυνα και με κορυφαίους τους Μάρσαλ και Γκρέι έφτασε με σχετική άνεση στη νίκη με 66-77. Παράλληλα ανακοινώθηκε η σκανδαλώδης τιμωρία του ΠΑΟΚ με 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 23 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο εξαιτίας του καραγκιόζη Χριστοδούλου που δεν πρέπει να ξανασφυρίξει αγώνα του ΠΑΟΚ. Επόμενος αντίπαλος το Περιστέρι εντός έδρας και ο λαός του ΠΑΟΚ πρέπει να γεμίσει το παλατάκι για πολλούς λόγους. Για το τι πιστεύουμε για τη σημερινή διοίκηση της ΚΑΕ θα τοποθετηθούμε στο κοντινό μέλλον αν και είναι προφανές ότι χρειάζεται να αναλάβουν πιο νέα και δραστήρια άτομα

πηγή forza paok

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Για ακόμα μία αγωνιστική δεν καταφέραμε να πάρουμε τους 3 πόντους , αγωνιζόμενοι με ομάδες μικρού βεληνεκούς . Έτσι μετά τις ομάδες Αστέρας Τρίπολης , Ολυμπιακός Βόλου , Σκόντα Ξάνθης , Άρης Θεσσαλονίκης , Ατρόμητος Αθηνών , Κέρκυρα ,  ήρθε να προστεθεί και ο Πανσεραικός στις ομάδες που πετάξαμε βαθμούς . Η κατάσταση που βιώνουμε φέτος στον Π.Α.Ο.Κ. , με συνεχείς ντροπιαστικές εμφανίσεις από πλευράς ποδοσφαιριστών , με απανωτά λάθη σε δοιηκητικό επίπεδο , μπορεί να αλλάξει μόνο με  ΑΜΕΣΕΣ και ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ πρωτοβουλίες της διοίκησης .
   Το συστατικό των επιτυχιών των προηγούμενων ετών ( Ζαγοράκης – Βρύζας – Σάντος ) έχει χαλάσει . Καλούμε τη διοίκηση της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. να δώσει ξανά στο κόσμο ένα όραμα , ένα καινούριο πλάνο να αφοσιωθεί και να παλέψει γιαυτό. Στη φετινή αγωνιστική περίοδο η ομάδα θυμίζει παλιές πέτρινες εποχές , με σκαμπανεβάσματα στην απόδοση , με έλλειψη αγωνιστικού προσανατολισμού μέσα στο γήπεδο , με ποδοσφαιριστές χωρίς τσαμπουκά και τσαγανό . Στο ματς των Σερρών δεν βρέθηκε ένας ποδοσφαιριστής ( από τους 3 – 4 που πέρασε πριν σκοράρει ) να ρίξει κάτω τον Γεωργιάδη πριν γίνει απειλητικός . Η ομάδα δεν μπορεί να κάνει πλέον στο γήπεδο τα βασικά , που χρειάζεται να κάνει ο Π.Α.Ο.Κ. για να κερδίσει τα καφενεία που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα .
   Στα δικά μας τώρα είχαμε μια καλή παρουσία στις Σέρρες με πολύ κόσμο , αν και για ακόμα μία φορά δεν έλλειψαν δυστυχώς οι πολλοί που προτιμούν να τραβάνε τα εκνευριστικά βίντεο αντί να συμμετέχουν στη κερκίδα , οι μουγγοί που βρίσκουνε τη λαλιά τους μόνο για να κράξουνε και οι γυναίκες με τα γοβάκια και τα κραγιόν . Η λύση είναι απλή και εύκολα εφαρμόσιμη . Την επόμενη φορά που θα συναντήσουμε τέτοια κατάσταση θα κάνουμε 10 απανωτά ΑΜΠΑΛΑΕΑ γιατί στα πέταλα των γηπέδων που αγωνίζεται ο Π.Α.Ο.Κ. , έχουν θέση μόνο όσοι είναι διαθετειμένοι να αφήσουν τα πνευμόνια τους εκεί . Για τους υπόλοιπους υπάρχουν οι υπόλοιπες θύρες . Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου εύχεται σε όλους όσους αγαπάνε τα 4 γράμματα  ένα 2011 γεμάτο αγώνες , κατακτήσεις και επιτυχίες .


ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ Η ΣΤΗ Δ.Ε.Θ. Η ΒΡΕΙΤΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ ΠΑΟΚ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

ΞΥΠΝΗΣΤΕ....

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει τις Σέρρες στο γήπεδό της. Τα μόνα που έχουμε να πούμε είναι τα εξής: το πραγματικό ποδόσφαιρο δεν είναι ''football manager'' (ναι εκεί που σαρώνουμε τα πρωταθλήματα). Οι νέοι παίκτες δεν μπαίνουν μαζί σ'ένα ματς επειδή είναι ταλαντούχοι (ειδικά σε μια ομάδα που έχει να προωθήσει παίκτη από τις ακαδημίες χρόνια). Για να παίξει κάποιος στην πρώτη ομάδα πρέπει να υπάρχει ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (πάλι καλά που έβαλε ο Αθανασιάδης το γκολ στη λάρισα γιατί οι ευκαιρίες που θα 'παιρνε θα ήταν ελάχιστες...). Ο Χάβος είναι ο τελευταίος που φταίει. Τονίζουμε συνεχώς πως η ομάδα χρειάζεται προπονητή εμβέλειας, παρόλα τα θετικά που έχει ο Χάβος.
Υ.Γ: Βρισκόμαστε σε μια εποχή που τα ράδια και τα δημοσιογραφικά σάιτς διαμορφώνουν άποψη και δημιουργούν εύκολα νέους ''φιλάθλους''. Είναι τραγικό να λέει και να γράφει ο καθένας κάθε παπαριά και οι ''φίλαθλοι'' να τον έχουν για ψαγμένο. Ειδικά, τα γραπτά τους, αν ανατρέξει κανείς 1 μήνα πίσω είναι τελείως διαφορετικά. Τελευταία άποψη ότι ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα που από τον Γενάρη και μετά είναι μέσα στους 3 στόχους της, όταν στο τέλος του α' γύρου είναι 13 βαθμοί πίσω από τον πρώτο...
Πιο τραγικό ,όμως, είναι η κοινή γραμμή που έχουν οι ''ρεπόρτερ'' σε όλα τα θέματα της ομάδας. Όποτε θέλουν ανεβάζουν τον προπονητή, όποτε θέλουν θα τον διώξουν. Όποτε θέλουν η ομάδα έχει ταλαντούχους παίκτες, όποτε θέλουν θα χρειαστεί μεταγραφές. Όποτε θέλουν οι άραβες είναι φοβεροί επιχειρηματίες , όποτε θέλουν θα γίνουν λαμόγια....
Δυστυχώς, όμως δε φταίνε αυτοί....

πηγή Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ


Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ φαίνεται πως προσανατολίζεται στο να επιστρέψει στο 4-2-3-1, σε μία προσπάθειά του να γεμίσει περισσότερο τη μεσαία γραμμή και να πιέσει την αντίπαλη ομάδα πιο ψηλά.
Σύμφωνα με τη δοκιμή, ο Κώστας Χαλκιάς θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Σνάουτσνερ ήταν τοποθετημένος στα δεξιά και ο Λίνο, επέστρεψε στη φυσική του θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών ήταν ο Τσιρίλο με τον Μίρκο Σαβίνι που θα παρει τη θέση του τιμωρημένου Κοντρέρας.
Στη μεσαία γραμμή, ο Σταύρος Τσουκαλάς θα ξεκινήσει δεύτερο παιχνίδι δίπλα στον Πάμπλο Γκαρσία, ενώ οι τρεις μπροστά τους ήταν οι Κουτσιανικούλης δεξιά, Φωτάκης στον άξονα και Βιεϊρίνια στα αριστερά.
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν προπονήθηκε λόγω ενός κρυώματος που τον ταλαιπωρούσε και για αυτόν τον λόγο τη θέση του στη δοκιμή την πήρε ο Κουτσιανικούλης, ενώ στη κορυφή της επίθεσης τοποθετήθηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης

Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΣΑΝΤΟΣ ΕΠΟΧΗ



Πολλά είχαμε ακούσει και άλλα τόσα είχαμε διαβάσει για τον τρόπο παιχνιδιού του Σάντος. Και τι δεν άκουσε ο καημένος ο πορτογάλος σχεδόν απ όλους μας, μεταξύ αυτών και μένα, για το αμυντικογενές ποδόσφαιρο που έπαιζε ο ΠΑΟΚ, εκφράζοντας την άποψη μας ότι η ομάδα έπρεπε να παίζει πιο επιθετικά. Τελικά στο τέλος ο Σάντος δικαιώθηκε και όλοι εμείς αναγκαστήκαμε να παραδεχθούμε τον τρόπο δουλειάς και την φιλοσοφία του.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΖΟΥΕΛΑ

Ο Φρανκ Ζουέλα αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ! Ο αφρικανός ποδοσφαιριστής ζήτησε την Πέμπτη να λύσει το συμβόλαιό του και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του και το αίτημα του έγινε αποδεκτό από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Θόδωρο Ζαγοράκη, τον τεχνικό διευθυντή Παντελή Κωνσταντινίδη και τον προπονητή Μάκη Χάβο.
Αυτή την ώρα μάλιστα ο Ζουέλα είναι στα γραφεία της ΠΑΕ και υπογράφει τη λύση της συνεργασίας του. Με τον τρόπο αυτό αδειάζει μια θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, μειώνεται το μπάτζετ και ταυτόχρονα γίνεται η αρχή για τις ανακατατάξεις στο ποδοσφαρικό τμήμα, που βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ....ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τη βεβαιότητά του, ότι το σίριαλ με τους Άραβες θα έχει ευχάριστο τέλος για τον ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Λάμπρος Μαργαρίτης. Ο επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας του επενδυτικού fund μίλησε στον FM 100 και εξέφρασε την πίστη του ότι ο όμιλος θα επενδύσει στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην κατασκευή νέου γηπέδου, αποκαλύπτοντας ότι έχει ήδη βρεθεί χώρος κοντά στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου"