Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΛΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ

Όταν μεγαλώνει η παραγκούπολη του ελληνικού ποδοσφαίρου κ μέσα στους τρεις τις αγέρωχης χαβούζας μπαίνει κ τέταρτος τότε η κατάσταση μπερδεύετε κ χρίζει κάποιας τάξης. Μια τάξη που όλα δείχνουν ότι θα την φέρει ο γνωστός κ μη εξαιρετέος αρχή παραγκάρχης Μπεος. 

19 ΜΑΙΟΥ...ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

19 Μαΐου...Εθνική ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τους Τούρκους...Γιατί λαός που δεν θυμάται το παρελθόν...Δεν έχει μέλλον!!!

BASKET... ΠΑΟ-ΠΑΟΚ LIVE SCORE(NO STREAMING)

Δυστυχώς δεν υπάρχουν Link για να παρακολουθήσουμε ζωντανά τον αγώνα της ομάδας μας.Υπάρχει ομως live score.Αντε και με την νίκη!!!

PABLO GARCIA..THE EYE OF THE TIGER ΣΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑ

Δύο χρόνια τώρα κάνει υπομονή...Δύο χρόνια τώρα κανείς δεν τον προστατεύει μέσα στο γήπεδο...Δύο χρόνια τώρα είναι ο "αλήτης" του Ελληνικού ποδοσφαίρου τι στιγμή που άλλα μπουμπουκοβλάσταρα τον προκαλούν ανελλιπώς...Είμαστε κατά της βίας...Παρόλα αυτά θα τον στηρίξουμε γιατί είναι αληθινός...Μπορεί σαν επαγγελματίας να έκανε λάθος, σαν άνθρωπος όμως αντέδρασε έτσι όπως πιθανόν θα είχαμε αντιδράσει όλοι μας...Εγώ όταν με χτυπάνε δεν πέφτω είπε και αυτό τον κάνει αυθεντικό...Πλήγμα η απουσία του, τιμή για όλους μας η παρουσία του...Πάμπλο μείνε για πάντα στον ΠΑΟΚ!!!Ας θυμηθούμε τον Πάμπλο σε Καραισκάκη και Τούμπα...

PABLO vs ΑΕΚ (video)

Κρίμα, κρίμα, κρίμα. Ο καλύτερος παίκτης του αγώνα, ο πολυτιμότερος, ο σπουδαίος Πάμπλο Γκαρσία, αυτό το αστέρι που ο ΠΑΟΚ έχει την τύχη να έχει στο ρόστερ του, δεν κρατήθηκε σήμερα κι αποβλήθηκε στο τέλος του ματς. Χτύπησε το Μίτσελ, δέχτηκε την κόκκινη, κι από κει και πέρα ξέφυγε εντελώς.