Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΤΕΛΙΝΟ ΒΙΕΡΙΝΙΑ...Ο MVP ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο MVP  του φετινού ΠΑΟΚ, δεν είναι άλλος από τον μικρό Πορτογάλο μάγο...τον Αντελίνο Βιερίνια. Ο Βιερίνια αυτή την στιγμή αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ και όχι άδικα μια και η βελτίωση του από τον περσινό καλό Βιερίνια είναι μεγάλη. Δεν είναι τυχαίο ότι μάνατζερ ομάδων από όλη την Ευρώπη έρχονται κάθε Κυριακή στην Ελλάδα για να απολαύσουν και να δουν τις επελάσεις, τις τριπλές, τα απίστευτα σουτ του, τις μύριες ιδιοφυείς ενέργειες που κάνει σε κάθε παιχνίδι.

ΒΛΑΝΤΑΝ ΙΒΙΤΣ...Ο Dr JEKYLL-Mr HYDE TOY ΦΕΤΙΝΟΥ ΠΑΟΚ...

Σκιά του περσινού καλού του εαυτού είναι ο φετινός Ίβιτς. Το μοναδικό καθαρό 10άρι του ΠΑΟΚ διανύει φέτος μια πάρα πολύ μέτρια έως κακή θα έλεγα χρονιά...

ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΟΝΤΕΙ ΟΕΟ?

11 Φεβρουαρίου 2011 σήμερα, 9 μόλις μέρες πριν την 20η Φεβρουαρίου όταν και εκπνέει σύμφωνα με τα λεγόμενα του Άραβα γιαλντζί επενδυτή, και η Τρίτη προθεσμία. Ο κύριος Οντέϊ ένα μήνα πρίν είχε δηλώσει γραπτώς....

Φ.ΣΑΝΤΟΣ...Ο ΠΑΟΚ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!!!

Ο Φερνάντο Σάντος θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ και να πανηγυρίσει την κατάκτησή του.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΛΗΚΑ ΑΝΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ!!!

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ήταν εκείνη που δικαιώθηκε από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ στην υπόθεση της ένστασης που κατέθεσε ο Άρης.Ο αθλητικός δικαστής που ούτε καν άκουσε τα επιχειρήματα της πλευράς του Άρη επέβαλε πρόστιμο στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ ύψους 2200 ευρώ.