Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΣΙΤΟΥ?

Το όνομα του 30χρονου Νιγηριανού κεντρικού αμυντικού της Μίλγουολ, Ντάνι Σιτού, αναφέρει το αγγλικό «skysports.com» για τον ΠΑΟΚ, τον οποίο εμπλέκει μαζί με άλλες ομάδες του νησιού για την απόκτησή του…
Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει ότι το συμβόλαιο του Σιτού με τη Μιλγουόλ, ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες και παρά το γεγονός ότι η Μίλγουολ θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό της, αλλά κάτι τέτοιο δύσκολα θα γίνει αφού υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες.
Μέσα σε αυτές εμπλέκεται και το όνομα του ΠΑΟΚ (Κάρντιφ, Μίντλεσμπρο και Μπέρνλι οι άλλες «ενδιαφερόμενες») αλλά ο Δικέφαλος δεν ψάχνεται για κεντρικό αμυντικό, πέρα από την περίπτωση του Βασίλη Αποστολόπουλου του Ατρομήτου, σε μορφή επένδυσης για το μέλλον.
Ο Σιτού έχει αγωνιστεί στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, με περάσματα από Τσάρλτον, Μπλάκπουλ, Κ.Π.Ρ., Γουότφορντ, ενώ το 2008 αποκτήθηκε από τη Μπόλτον, όπου σε δύο σεζόν, αγωνίστηκε 10 φορές. Ο 30χρονος είναι διεθνής με την εθνική Νιγηρίας από το 2000 έχοντας παίξει σε 28 αγώνες.