Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΜΕ ΕΝΤΑΣΕΙΣ Η ΝΕΑ ΑΜΚ ΤΗΣ ΠΑΕ

Η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξέλιξη στην Τούμπα, με την άυξηση μετοχικού κεφαλαίου να έχει εγκριθεί, με διάρκεια μέχρι τις 28 Ιουνίου και το μίνιμουμ συμμετοχής να είναι το ποσό των 20.000 ευρώ.
 Πρόεδρος της Γ.Σ. είναι ο σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιώργος Φαρλαλής και στη διαδικασία, εκπροσωπούνται 1.482.217 μετοχές, ποσοστό που αντιστοιχεί στο 67.3%.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ...ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!!!


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενάντια στην κωλυσιεργία της ΕΠΟ να εκδικάσει σήμερα την υπόθεση τιμωρίας της έδρας μας για τα όσα τραγικά έγιναν στο παιχνίδι κυπέλου κόντρα στην ΑΕΚ.
Μια ανακοίνωση στο γνωστό ύφος που μας έχει συνηθίσει ο πρόεδρος μας Θ.Ζαγοράκης...
Μια αρκετά ήπιων τόνων ανακοίνωση, αν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος της ξεδιαντροπιάς που διακρίνει μαι τέτοια μεθοδευμένη απόφαση, από την οποία θα κρατήσω μόνο την έκφραση.."θα μας βρείτε απέναντί σας"...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟ

Για πολλοστή φορά προσπαθούμε να καταλάβουμε αν στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και στα Πειθαρχικά της όργανα, υπάρχει στοιχειώδης λογική.  Η άρνηση του προέδρου της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής, κ. Ναυπλιώτη, να δικάσει ως οφείλει μέσα στις προθεσμίες που ορίζονται από τον Κανονισμό, αν μη τι άλλο μας φαίνεται παράλογη.