Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ο ΝΤΑΡΙΟ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ ΓΙΑ ΠΑΟΚ?

Το όνομα του Νταρίο Φερνάντεζ έχει "παίξει" και κατά το παρελθόν για τον ΠΑΟΚ και απ' ότι φαίνεται θα απασχολήσει και σ' αυτή την μεταγραφική περίοδο τον "Δικέφαλο".

ΑΡΑΒΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ...ΦΥΚΙΑ Η ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ?

Την προηγούμενη βδομάδα,ο νομικός εκπρόσωπος κύριος Σπυράτος,είχε δηλώσει τα εξής:
"Ο κύριος Σαμαρί μας ενημέρωσε ότι θα πάρει μία μικρή καθυστέρηση η άφιξή του στην Ελλάδα. Θα είναι διάρκειας δύο-τριών ημερών. Τη Δευτέρα θα έχουμε, πλέον, ξεκάθαρη ενημέρωση για το πότε ακριβώς θα έρθει"....

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΖΟΥΕΛΑ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΙΑ...

Ο Φρανσίσκο Ζουέλα μίλησε στον Sport103 και χαρακτηριστικά ανέφερε: «Στενοχωρήθηκα γιατί φεύγω από τον ΠΑΟΚ. Όταν ήρθα υπέγραψα με την παρουσία Ζαγοράκη και Βρύζα. Σήμερα φεύγω με την παρουσία του Κωνσταντινίδη. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι ο Ζουέλα δεν ήταν πάντα τραυματίας. Τραυματίστηκα το καλοκαίρι και τώρα πριν από λίγες ημέρες. Αλλά όταν δεν παίζεις και σε καλούν ξαφνικά να αγωνιστείς έτσι γίνεται. Για να μην συμβούν αυτά εγώ είπα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να με βάλουν στην δεύτερη ομάδα. Ποτέ στην καριέρα μου δεν έμαθα να κάθομαι. Μόνο στον ΠΑΟΚ σταμάτησα το ποδόσφαιρο».

Συνεχίζοντας την αναφορά του στα του ΠΑΟΚ, ο Ζουέλα τόνισε: Θα μπορούσα να πω ότι επειδή με βάζετε δεξιά ή επειδή δεν πληρώνομαι δεν παίζω. Επί έξι μήνες πως είναι δυνατόν να μην έχω παίξει ούτε μία φορά στην θέση μου; Αν στην αρχή του καλοκαιριού έλεγαν ότι πήραμε τον Ζουέλα για δεξί μπακ όλοι θα γελούσαμε. Φυσικά και δεν κατηγορώ άλλους παίκτες του ΠΑΟΚ που παίζουν στην ίδια θέση. Εγώ όμως από τις 28 Αυγούστου τους είπα να φύγω χωρίς να πάρω ευρώ. Ούτε αυτό έγινε. Λυπάμαι για όλα αυτά, λυπάμαι που ταλαιπωρούνται οι παίκτες του ΠΑΟΚ, οι παίκτες που κάνουν την δουλειά τους».

πηγή Sport103

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΣΤΟΝ LIBERO 107,4

Η αποκάλυψη του φετινού ΠΑΟΚ ο Στέφανος Αθανασιάδης θέλει να κατακτήσει έναν τίτλο. Ο νεαρός φορ του Δικεφάλου πιστεύει πως η ομάδα του θα περάσει τον Ολυμπιακό για το θεσμό του Κυπέλλου.

Η ΑΝΑΛΥΣΗ, ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Στο χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ η ομάδα του Ι.Χάβου μπορεί να μην έπιασε σπουδαία απόδοση, παρόλα αυτά ήταν μετά από πολύ καιρό αρκετά καλή, αν αναλογιστεί κανείς τις ιδιαιτερότητες του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ παρά τις πολλές απουσίες βασικών παικτών, 9 στο σύνολο, ευτύχισε να έχει σε καλή μέρα τόσο τον Σαλπιγγίδη ο οποίος σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, εναν πάρα πολύ καλό Τσιρίλο στην άμυνα και επιτέλους έναν πάρα πολύ ουσιαστικό Γκαρσία.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΟΚ(ΞΑΝΑ) ΓΙΑ ΣΟΡΛΕΝ!!!!

Ο Δικέφαλος βρίσκεται σε επαφές με τον Ολιβιέ Σορλέν για να διορθώσει το λάθος που έγινε το καλοκαίρι με τον Γάλλο να είναι θετικός αλλά να μην έχει ακόμη ξεπεράσει το οικογενειακό πρόβλημα που παραμένει αγκάθι.