Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΣΤΟΝ LIBERO 107,4

Η αποκάλυψη του φετινού ΠΑΟΚ ο Στέφανος Αθανασιάδης θέλει να κατακτήσει έναν τίτλο. Ο νεαρός φορ του Δικεφάλου πιστεύει πως η ομάδα του θα περάσει τον Ολυμπιακό για το θεσμό του Κυπέλλου.


Το γκολ που πέτυχε στην Λάρισα ήταν καθοριστικό για τον Στέφανο Αθανασιάδη, καθώς του έδωσε το εισιτήριο της παραμονής του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Ο «Κλάους» με δηλώσεις του στον Libero 107,4 αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, για την συνεργασία του με τον Σαλπιγγίδη, αλλά και για τα χρόνια που ήταν μακριά από τον ΠΑΟΚ.
"Θέλω να κατακτήσω τίτλο με τον ΠΑΟΚ, ένα Κύπελλο, κάτι. Αυτό το θέλει κάθε ποδοσφαιριστής. Έχουμε μπροστά μας για το Κύπελλο τον Ολυμπιακό. Πιστεύω  ότι θα είμαστε εμείς που θα πάρουμε την πρόκριση για την ημιτελική φάση". Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: "Οι απουσίες που έχουμε είναι μεγάλες, λείπουν σημαντικοί παίκτες, τα παιδιά που υπάρχουν, όμως, από πίσω είναι έτοιμα να αντεπεξέλθουν. Σε κάθε παιχνίδι στόχος είναι η νίκη και αυτό θέλουμε όποια και αν είναι τα προβλήματα που έχουμε. Δε ξεκινήσαμε καλά στον αγώνα, αλλά νωχελικά. Καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ. Από το 50’ ως το 65’ λεπτό κάναμε ευκαιρίες, δεν είχαμε, ωστόσο, την τύχη να πετύχουμε δεύτερο τέρμα για να σφραγίσουμε τη νίκη."
Για το αν επαναπαύεται ο ΠΑΟΚ όταν προηγείται με 1-0: "Δε νομίζω ότι κάποιος ποδοσφαιριστής επαναπαύεται στο πρώτο γκολ. Θέλουμε να πετύχουμε και δεύτερο, δεν είναι στόχος να σταματάμε στο ένα. Καμία εντολή δεν υπάρχει γι’ αυτό και κανείς δε σκέφτεται να "κάτσουμε" πίσω στο 1-0."
Για τη συνεργασία με τον Σαλπιγγίδη: "Είμαι χαρούμενος που παίζω δίπλα στον Δημήτρη, ο οποίος είναι καλός ποδοσφαιριστής και καλό παιδί. Με έχει βοηθήσει πολύ, εντός και εκτός γηπέδου. Κάθε εβδομάδα δίπλα του μαθαίνω πολλά περισσότερο πράγματα. Μου δίνει συμβουλές, να μην τα παρατάω αν χάσω φάση, να συνεχίσω να παίζω όπως παίζω, σε θέματα ψυχολογίας. Είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής."
Για το δανεισμό του στον Πανσερραϊκό: "Με βοήθησε πολύ ο χρόνος στις Σέρρες από τα παιχνίδια που πήρα, την εμπειρία που απέκτησα. Ήταν δύσκολο το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής. Πιστεύω ότι αυτήν τη στιγμή είμαι πιο ώριμος και πιο έμπειρος. Τη χρονική περίοδο που πήγα στον Πανσερραϊκό το χρειαζόμουν για να πάρω παιχνίδια. Ο ανταγωνισμός τότε στον ΠΑΟΚ ήταν μεγάλος, είχαν έρθει παίκτες στη θέση μου. Ήταν αυτό που χρειαζόμουν ο ένας χρόνος στον Πανσερραϊκό. Κάθε παιδί νέο, από εκεί και πέρα, περιμένει να του δοθούν ευκαιρίες. Αυτό φαίνεται στον ΠΑΟΚ τώρα και είμαι χαρούμενος."

πηγή libero 107,4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου