Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΟΚ(ΞΑΝΑ) ΓΙΑ ΣΟΡΛΕΝ!!!!

Ο Δικέφαλος βρίσκεται σε επαφές με τον Ολιβιέ Σορλέν για να διορθώσει το λάθος που έγινε το καλοκαίρι με τον Γάλλο να είναι θετικός αλλά να μην έχει ακόμη ξεπεράσει το οικογενειακό πρόβλημα που παραμένει αγκάθι.


Ο Παντελής Κωνσταντινίδης βρίσκεται συνεχώς σε επικοινωνία με τον Ολιβιέ Σορλέν καθώς ο ΠΑΟΚ θέλει να διορθώσει το λάθος στον σχεδιασμό του καλοκαιριού. Ο Γάλλος με την αθόρυβη δουλειά του προσέφερε πολλά περισσότερα από ότι του αναγνώριζε και ο ίδιος ο κόσμος του ΠΑΟΚ και η απώλεια του φάνηκε έντονα.
Ο γάλλος, που χθες εντυπωσίασε στον αποκλεισμό της Μαρσέιγ με την ομάδα του την Εβιάν, βλέπει ζεστά την επιστροφή του στην Ελλάδα, γιατί κακά τα ψέματα είναι λίγη η δεύτερη εθνική για παίκτη του επιπέδου του.
Το μόνο πρόβλημα είναι αυτό που τον οδήγησε αρχικά στην έξοδο το καλοκαίρι, που δεν είναι άλλο από την οικογένεια του. Η γυναίκα του δεν είναι θετική στην επιστροφή, ενώ δεν είδε θετικά ούτε την πρόταση του Σορλέν να μείνουν χωριστά για έξι μήνες. Ο Γάλλος ωστόσο είναι αποφασισμένος να της αλλάξει τη γνώμη.
Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Σορλέν για 2.5 χρόνια,  και όχι μόνο για έξι μήνες γεγονός που ικανοποιεί τον Σορλέν, όχι όμως και την σύζυγο του. Ο Κωνσταντινίδης ωστόσο είναι διατεθειμένος να ταξιδέψει μέχρι την Γαλλία για να καταφέρει την επιστροφή του.

πηγή εφημερίδα Εξέδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου