Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕ...ΑΠΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΟΡΤΗ ΣΑΡΔΕΛΑΣ!!!

Τέσσερα και λίγα έφαγε…Έντεκα φαντάσματα με ασπρόμαυρη φανέλα διέσυραν πρώτα από όλα τον ίδιο τους τον εαυτό, και μετά την Ομάδα και την ιστορία που αυτή κουβαλάει.

Ο ΠΑΟΚ ΠΡΟΕΔΡΕ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!!!

Εσεις όλοι που με παρακολουθείτε εδώ και χρόνια, κυρίως από τα κείμενά μου στον ΔΙΚΕΦΑΛΟ αλλά και πολλές φορές μέσα από τα άρθρα μου , γνωρίζετε πολύ καλά ότι εδώ και μήνες, φωνάζω για την πρόσληψη ενός προπονητή στον ΠΑΟΚ…

ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΣΑΡΔΕΛΕΣ!!!ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ!!!

Ένας δάσκαλος κάποτε είπε πως είναι αδύνατον να ζητάς από έναν ψαρά, να πουλάει τις σαρδέλες για γαρίδες...

BASKET ΠΑΟΚ...ΟΛΑ ΤΑ ΧΕ Η ΜΑΡΙΩΡΗ Ο ΛΟΥΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΠΕ!!!

Στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έφτασε εξώδικο από τον Νίκο Κούβελα με το οποίο ενημερώνονταν ότι δεν τους επιτρέπεται η πραγματοποίηση μεταγραφών μέχρι να τακτοποιηθεί η οφειλή απέναντί του.

"ΠΑΛΤΟ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Ο ΕΛ ΖΑΡ...

Οι εμφανίσεις του Ελ Ζαρ με την φανέλα του ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να έχουν ενθουσιάσει τους ανθρώπους της Λίβερπουλ (ομάδα στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του), σύμφωνα με ανάλυση της ιστοσελίδας "footballfancast.com". Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ 11ΑΔΑΣ ΤΟΥ ΧΑΒΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Οι σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών και τιμωριών φέρνουν τον Μάκη Χάβου πρό ενός αναγκαστικού ροτέισον σ’ ένα πολύ κρίσιμο αγώνα, όπως είναι αυτός για το πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ φανέρωσε τις σκέψεις του για την ενδεκάδα και βάζει με αυτές τα δικά του στοιχήματα που η επιτυχία τους ή όχι θα κρίνει και την έκβαση του αγώνα.
Το σημερινό στοίχημα για τον Έλληνα τεχνικό, έχει να κάνει κυρίως με τους παρακάτω παίκτες: