Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

"ΠΑΛΤΟ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Ο ΕΛ ΖΑΡ...

Οι εμφανίσεις του Ελ Ζαρ με την φανέλα του ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να έχουν ενθουσιάσει τους ανθρώπους της Λίβερπουλ (ομάδα στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του), σύμφωνα με ανάλυση της ιστοσελίδας "footballfancast.com". Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:

"Ο Μαροκινός αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στον ΠΑΟΚ και αναμένεται και πάλι πίσω το καλοκαίρι. Από τα 22 του έχει σταματήσει η ποδοσφαιρική του ανάπτυξη και ακόμη και στο ελληνικό πρωτάθλημα παλεύει για να βρει μια θέση στην ενδεκάδα. Συνήθως χρησιμοποιείται ως αλλαγή. Μαζί με άλλους ποδοσφαιριστές, έτσι και αυτός, πρέπει να θυσιαστούν ώστε να δείξουν την αξία τους νέα αστέρια όπως ο Σούσο, ο Ράχιμ και ο Στέρλινγκ. Οι νεαροί δεν πρέπει να εμποδίζονται από παίκτες που δεν πρόκειται ποτέ να προσφέρουν".

Τελικά ευτυχώς δεν είμαστε οι μόνοι που βλέπουμε ότι ο Μαροκινός "Μάγος", δεν τραβάει...Είπαμε παίκτης που δεν μαρκάρει, δεν πασάρει δεν σκοράρει δεν έχει θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, βέβαια με καμιά 200 χιλιαρικάκια τον χρόνο(ούτε ευρώ παραπάνω), ας μείνει και του χρόνου, ιδιαίτερα τώρα που όπως φαίνεται ο Βιερίνια θα αποτελέσει αργά η γρήγορα παρελθόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου