Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

BASKET ΠΑΟΚ...ΟΛΑ ΤΑ ΧΕ Η ΜΑΡΙΩΡΗ Ο ΛΟΥΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΠΕ!!!

Στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έφτασε εξώδικο από τον Νίκο Κούβελα με το οποίο ενημερώνονταν ότι δεν τους επιτρέπεται η πραγματοποίηση μεταγραφών μέχρι να τακτοποιηθεί η οφειλή απέναντί του.  
Ο πρώην φόργουορντ της ομάδας και μετά από διαμάχη που έλαβε τέλος με τη δικαίωσή του και στον δεύτερο βαθμό, συνέχισε τις κινήσεις. Άλλωστε το ποσό των 65 χιλιάδων ευρώ που του επιδικάστηκε μπαίνει και αυτό στο άρθρο 99, οπότε θα πρέπει να περιμένει αρκετό ακόμη χρόνο μέχρι να εισπράξει ρευστό. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ο Κούβελας πέτυχε την απαγόρευση μεταγραφών, κάτι που δεν επιτρέπει στην ΚΑΕ ακόμη και αν μπορέσει να βρει τον τρόπο, να ενισχύσει την ομάδα. 
 
Είναι πάντως αλήθεια ότι έχει εγκαταλειφθεί εντελώς η περίπτωση του Κούβελα από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αφού αυτή, είχε πάρει τον δρόμο της δικαστικά. Δεν έγινε η παραμικρή προσπάθεια να προσεγγιστεί –η τελευταία έγινε προ μηνών- και να φανεί πιο διαλλακτικός, όχι τόσο στις διεκδικήσεις του, όσο στον τρόπο που θα εισπράξει τα χρήματά του. 
 
Θα μπορούσε δηλαδή ο ΠΑΟΚ, με την καταβολή ενός ποσού, να αποφύγει αυτήν την τρομερά δυσάρεστη τροπή που σημειώθηκε. Γιατί ακόμη και αν υποτεθεί ότι ο Γκρέι θα μεταπεισθεί και θα επιστρέψει και ότι ο Ντόζιερ θα σταματήσει τα τερτίπια του και θα συνεχίσει μέχρι το τέλος, ότι δηλαδή η ομάδα θα κλείσει την σεζόν ως έχει, η ανάγκη μεταγραφών θα επανέλθει το επόμενο καλοκαίρι. Η απαγόρευση θα ισχύει μέχρι να τακτοποιηθεί η οφειλή ή έστω να βρεθεί ένας τρόπος να διακανονιστεί, για να πάψει να υφίσταται το τείχος που ορθώθηκε στον ΠΑΟΚ.

ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΜΟΝΡΟ

Παρά τη νέα δυσάρεστη εξέλιξη και την απαγόρευση μεταγραφών που προέκυψε μέσα από την περίπτωση Κούβελα, στον ΠΑΟΚ παρότι δεν το επιβεβαίωναν, άρχισαν τις σκέψεις για την αντικατάσταση τουλάχιστον του Γκρέι. 
 
Μπορεί να περιμένουν να φέρει αποτέλεσμα η πίεση που του ασκούσε ο μάνατζερ του, ωστόσο στην περίπτωση που ο Αμερικανός δεν πειστεί να επιστρέψει, η ομάδα θα πρέπει πάση θυσία να βρει έστω έναν γκαρντ. Διαφορετικά θα πάει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και –ποιος ξέρει;- σε αυτά που θα ακολουθήσουν, με έναν κλασικό άσο, τον Γιώργο Αποστολίδη. 
 
Έτσι στον ΠΑΟΚ σκέφτηκαν άμεσα την περίπτωση του Κρις Μονρό που εκπροσωπείται άλλωστε από τον ίδιο ατζέντη. Αν λοιπόν ο Γκρέι δεν πάρει την απόφαση να μπει και πάλι στο αεροπλάνο για να επιστρέψει και ταυτόχρονα βρεθεί μία λύση στο θέμα Κούβελα –που μόνο εύκολο δεν είναι- ο Μονρό θα ήταν μία πολύ καλή λύση, ειδικά με τις παρούσες συνθήκες. 
 
Είναι ποιοτικός παίκτης, ικανός να βοηθήσει τόσο ως άσος όσο και ως «δυάρι» ενώ παράλληλα γνωρίζει τον Μαρκόπουλο και το τι ζητάει ο προπονητής της ομάδας. Ουσιαστική κουβέντα όμως είναι πρόωρο να γίνει, όχι τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα του Γκρέι.

Το ζητούμενο είναι, αν προσεγγίσει κανείς ρεαλιστικά το ματς με τον Ολυμπιακό, η ομάδα να μην εμφανιστεί ακόμη περισσότερο «γυμνή» σε αυτό που θα ακολουθήσει, το Σάββατο 19 του μήνα με τον Πανελλήνιο στην Λαμία. Διαφορετικά θα πάει σαν σε «πρόβατο σε σφαγή» στα επόμενα παιχνίδια και θα συμβιβαστεί με την απώλεια των κεκτημένων 19 ολόκληρων αγωνιστικών. Της τρίτης δηλαδή –μαζί με το Μαρούσι- θέσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου