Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΕΦΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!!

Η εκδίκαση της έφεσης που κατατέθηκε σήμερα, θα γίνει στις 10.30 το πρωί της Παρασκευής, κάτι που σημαίνει ότι αν περάσει η υπερασπιστική γραμμή που θα χαράξει ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ και ο "Δικέφαλος" γλιτώσει την τιμωρία της μίας (1) αγωνιστικής, τότε ο κόσμος του "Δικεφάλου" θα μπορέσει να δώσει το παρών στη ρεβάνς του Κυπέλλου, την Τετάρτη (2/2).

ΑΗΔΙΑ....Ο "ΠΑΜΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ" ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΡΟΥΛΗ-ΠΑΟΚ!!!

Ο "Πάμε παιχταρά μου Τοροσίδη" οπαδός του Ολυμπιακού Πέτρος Κωνσταντινέας του συνδέσμου Μεσσηνίας, ορίστηκε να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τρεις μόλις ημέρες πριν τον αγώνα του κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό!
Ο φούρναρης από τη Μεσσηνία, ο οπαδός του Ολυμπιακού, που "πωρώνει" τον παίκτη της ομάδας του Τοροσίδη, θα κρίνει ποιοι θα πάρουνε κάρτες (κίτρινες και... κόκκινες στον αγώνα με τον Άρη), που θα μετρήσουν και στον αγώνα της Τούμπας με τον Ολυμπιακό! 
Δεν μας λέτε ρε παλιόγαυροι και την 11 άδα που θέλετε να παίξει εναντίων σας την Τετάρτη για να μην ζοριστούν οι κανακάριδες σας?

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ULTRAS PAOK...ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ!!!



ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ...ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
Μια ακόμη σκανδαλώδης απόφαση-πρόκληση κατά του Π.Α.Ο.Κ. και των οπαδών του ήρθε την Τρίτη να προστεθεί ανάμεσα σε τόσες ακόμη κατά του συλλόγου μας. Η ποινή για κεκλεισμένων των θυρών-συν ένα βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο- στην ομάδα μας αποτελεί θρασύτατη πρόκληση κατά του κόσμου του Π.Α.Ο.Κ., όταν εξαναγκάζεται σε μη είσοδο και παρουσία εντός της Τούμπας στον επαναληπτικό με τον κόκκινο δυνάστη. Δεν είναι μόνο ο καρκίνος που ψεκάζεται αδιακρίτως κατά ανθρώπων που απλά ήθελαν εν  έτη 2011 να παρακολουθήσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα από την αστυνομία. Είναι και ότι ο σύλλογος έπεσε για ακόμη μια φορά θύμα της επιλογής του να μην είναι σύμμαχος αλλά εχθρός των συμφερόντων τους, εχθρός της αδικίας και των σκανδάλων, εχθρός του παρασκηνίου και της διαπλοκής.

ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο GAY ΕΦΗΒΟΣ!!!

Όπου κι αν παίζει ο θλιβερός εκπρόσωπος του κατεστημένου, γίνεται πραγματικός χαμός, εδώ και δεκαετίες ολάκερες... Πόλεις ολόκληρες καίγονται,δακρυγόνα, επεισόδια, κινητοποίηση ολόκληρου του κρατικού μηχανισμού καταστολής για την προστασία τους, άφθονο παρασκήνιο και ένας απόλυτος ξεσηκωμός δικαίων και αδίκων είναι το καθιερωμένο πια συνοδευτικό κάθε εξόδου των χαϊδεμένων παιδιών της κρατικής μηχανής έξω από τα στενά γεωγραφικά όρια του Πειραιά... Τι είναι όμως αυτό που έχει κάνει όλη την υπόλοιπη Ελλάδα να ακούει ολυμπιακός και να γίνεται έξαλλη; Τι είναι αυτό που κάνει σοβαρούς ανθρώπους μιας κάποιας ηλικίας να βγαίνουν από τα ρούχα τους κάθε φορά που έχουν απέναντι τους την ομάδα των απόγονων του 6ου αμερικανικού στόλου;

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ...ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ!!!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ

ΤΟ ΟΤΙ Ο ολυμπιακος ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΩΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ.

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ Θ4...ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!!!


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 80.000 ευρώ πρόστιμο για την χημική επίθεση που δεχτήκαμε στο Βόλο. Η πασοκική λαίλαπα προσπαθεί για ακόμα μία φορά να μας δείξει πως αντιλαμβάνεται τη δημοκρατία. Όσα λέει η αστυνομία δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση, αφού τα επιβεβαιώνει η δικαιοσύνη. Αν η αστυνομία πει ότι πετάει ο ελέφαντας, τότε η δικαιοσύνη θα πει ότι πετάει. Μιλάμε για την ίδια αστυνομία που βάπτισε την τραμπούκικη επίθεση στον Κύπριο φοιτητή πέσιμο στη ζαρντινιέρα, για την αστυνομία που βάπτισε κόρη τρομοκρατών μία κοπέλα που απλά είχε την ατυχία να έχει το λάθος επώνυμο και για την αστυνομία που βαπτίζει τους φόνους τυχαία περιστατικά.