Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΕΑΜ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!!

Η συνεχιζόμενη περιπέτεια του Βίκτορ Βιτόλο και ο λανθασμένος, για μία ακόμη φορά, χειρισμός του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ, έθεσε σε κίνδυνο την καριέρα ενός ποδοσφαιριστή, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.
Το γεγονός ότι τα τελευταία 2 χρόνια η ομάδα του ΠΑΟΚ μαστίζεται από συνεχούς τραυματισμούς, με προβλημάτισε αρκετά, με αποτέλεσμα να αναρωτηθώ σε ποιες άλλες περιπτώσεις η ομάδα ζημιώθηκε από την κακή τους διάγνωση και αποθεραπεία...
Παρακάτω σας αναφέρω ένα προς ένα τα εγκλήματα των γιατρών του ΠΑΟΚ:

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΛΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!

Το Σάββατο (15/1),το "πέταλο" των φιλοξενούμενων στο Πανθεσσαλικό αναμένεται να είναι γεμάτο , ενώ η παραλία στο Βόλο αναμένεται να ζήσει την "ασπρόμαυρη" τρέλα το πρωί και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας. Όπως δήλωσε κι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, άλλωστε, Αχιλλέας Μπέος, "πάνω από 4.000, έως και 5.000 φίλοι του ΠΑΟΚ αναμένονται το Σάββατο (15/1) στην πόλη μας".

ΜΕ 4-2-3-1 ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ....

Με σύστημα 4-2-3-1 ο Μ.Χάβος σκέφτεται να κατεβάσει τον ΠΑΟΚ στο αυριανό παιχνίδι με τον Βόλο. Μοναδικό ερωτηματικό ο Σαλπιγγίδης ο οποίος για δεύτερη μέρα παρέμεινε κλινήρης, ενώ οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Ίβιτς καθιστούν αβέβαιη τη συμμετοχή του στη βασική 11 αδα αλλά όχι και στην αποστολή.

ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ.....

Ο Μπιτσαξής μίλησε στο NovaΣΠΟΡfmκαι χαρακτηριστικά ανέφερε:  
«Δεν έχω κανένα σκοπό να εξωραΐσω τίποτα, αλλά αν δούμε τα γεγονότα όπως εξελίσσονται φέτος, τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά σε σχέση με παλαιότερα, έχουμε μια πολύ σημαντική μείωση, την οποία θα αποδώσουμε και με αριθμούς στο τέλος του πρωταθλήματος».
Τα 4-5 περιστατικά που έχουν συμβεί αθροιστικά στην Super και την Football League είναι περισσότερο εμφύλιοι πόλεμοι μεταξύ ομάδων και διοικήσεων και όχι οπαδικά. Είναι ιστορικές αντιπαλότητες».
Όσον αφορά τις ενέργειες της ΕΠΟ τόνισε: «Δεν πρέπει να κάνουμε μια ισοπεδωτική ανάλυση των γεγονότων. Η αυστηρότητα της ΕΠΟ έχει αυξηθεί. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και μάλιστα μεγάλων ομάδων που γίνονται κεκλεισμένων των θυρών. Από την άλλη πλευρά η κρατική χρηματοδότηση γίνεται ανάλογα με την αποτελεσματικότητα κάθε συλλόγου σε θέματα βίας. Οι τιμωρίες πλέον γίνονται αυτόματα. Για παράδειγμα όταν ο αθλητικός δικαστής επιβάλλει ένα ποσό, το μισό από αυτό εκπίπτει αυτόματα από την κρατική χρηματοδότηση. Τα κεκλεισμένων των θυρών επίσης είναι μετρήσιμη τιμωρία, μια έμμεση ποινή. Οι ρήτρες βίας δημιουργούν έτσι έναν κουμπαρά που θα πάει σε ομάδες που εκτιμούμε ότι δεν καλλιεργούν τη βία».
Για το ενδεχόμενο διακοπής ενός αγώνα συμπλήρωσε: «Μπορεί ο διαιτητής να κουβαλήσει στους ώμους του την απόφαση να διακόψει ένα ματς ή πρέπει αν υπόκειται σε όρους αυτοματισμού. Αυτό μελετάμε και αυτό έχω προτείνει. Όταν δεν υπάρχουν όροι ασφαλούς διεξαγωγής ενός αγώνα αυτός θα πρέπει να διακόπτεται. Από εκεί και πέρα σε επεισόδια όπως στον ΠΑΣ τον λόγω έχει ο εισαγγελέας, ειδικά από τη στιγμή που ταυτοποιείται ο δράστης».
Και όσον αφορά τις τιμωρίες ανέφερε: «Η ρίψη κροτίδων, δυναμιτακίων και πάσης φύσεων εύφλεκτης ύλης θα επισύρουν πολύ αυστηρότερη τιμωρία».

πηγή  NovaΣΠΟΡfm.

ΠΡΟΣ ΝΑΥΑΓΙΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ

Η εξέλιξη στο θέμα της μεταγραφής του Ντάριο Φερνάντεζ είναι αρνητική. Για την ακρίβεια δεν υπάρχουν νεότερα στο θέμα της αποδέσμευσης του από την Μπεϊτάρ.
Τελικά η απόκτηση του Ντάριο Φερνάντεζ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ δεν θα γίνει όπως δείχνουν οι εξελίξεις ποτέ. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου περίμεναν μέχρι σήμερα (14/1) τον ποδοσφαιριστή να τους απαντήσει αν τελικά εξασφάλισε την ελευθέρας του από την ομάδα την Μπειτάρ. Η ενημέρωση είναι αρνητική καθώς η προσπάθεια μέχρι στιγμής δεν έχει ευδοκιμήσει και όπως λέει η πλευρά του ποδοσφαιριστή η περίπτωση μάλλον ναυαγεί και μόνο με ένα θαύμα θα γίνει η μετακίνηση στην Τούμπα.
Πλέον στον Δικέφαλο είναι υποχρεωμένοι να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί από και προέρχονται από τα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Όπως είναι αντιληπτό θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να βρεθεί ο παίκτης με τα στοιχεία που θέλει ο ΠΑΟΚ.

Νο 64 Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ!!!!

Δημοσιεύτηκε από την διεθνή ομοσπονδία ιστορίας και στατιστικής του ποδοσφαίρου η λίστα με την κατάταξη των συλλόγων για το 2010. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην θέση Νο 64, ενώ η αντίπαλός του στο Europa League, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είναι στο Νο 34. Οι "ασπρόμαυροι" σημείωσαν άνοδο 34 θέσεων, αφού πριν ήταν στην θέση Νο 98, γεγονός στο οποίο βοήθησαν τα αποτελέσματα της ομάδας την περασμένη χρονιά, δηλαδή από 1/1/2010 έως 31/12/2010.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ....ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ....

Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα η οποία συνεχίζει και στους 3 στόχους της. Ο ποδοσφαιρικός Γολγοθάς μεγάλος, και η ανάγκη για ροτέισον και λύσεις από τον πάγκο, μεγάλη. Παρότι ο ΠΑΟΚ μοιάζει να έχει γεμάτο ρόστερ, προπονητής και διοίκηση αποφάσισαν, έστω και στα χαρτιά, ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις, αφού πρώτα απαλλαχθεί από την παρουσία και τα συμβόλαια παικτών, οι οποίοι δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα. Πολλά διαβάζουμε καθημερινά για αποδεσμεύσεις και μεταγραφές, άλλα επί της ουσίας δεν κουνιέται φύλλο.