Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

TIΤΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 42 ΧΡΟΝΙΑ!!!

Άργησαν αλλα τα κατάφεραν....Επιτέλους τίτλος για τους συμπολίτες της οδού Παπαναστασίου έστω και μετά απο 42 ολόκληρα χρόνια, απέναντι στον μισητό τους αντίπαλο τον ΠΑΟΚ....
Ο νικητής αφιέρωσε την νικη του αυτή στον υπερμέγιστο παράγοντα-μανατζερ του συλόγου και σε όλους τους μεσήλικες οπαδούς που λίγο πριν πεθάνουν, αξιώθηκαν να δουν ενα τρόπαιο....
Άντε και του χρόνου πρωτάθλημα στο Dancing with the Stars.... Συγχαρητήρια απο τα βάθη της καρδιάς μας....

ΤΕΛΟΣ Ο ΝΑΦΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ

Μετά τον Κάλβο, ο Ναφτί φεύγει από τον Άρη, αφού δεν περιλαμβάνεται στα σχέδια του Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Τυνήσιος ζήτησε άδεια δυο ημερών, προκειμένου να ασχοληθεί με προσωπικά ζητήματά του και αμέσως μετά να λύσει το συμβόλαιό του, ψάχνοντας για άλλη ομάδα.
Έτσι ανοίγει πιθανόν ο δρόμος προς την Τούμπα μια και η απόκτηση ενός αμυντικού μέσου την περίοδο του Ιανουαρίου αποτελεί βασική μεριμνα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.
Τελικά όπως έλεγαν και οι προγονοί μας... όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά....

AΦΟΥ ΤΟΝ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΤΟΝ ΕΔΕΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΓΥΜΝΟ ΣΤΟ WC!!!

Αφού απήγαγαν, ξυλοκόπησαν, ξεγύμνωσαν, κλείδωσαν στην τουαλέτα και κράτησαν σε ομηρία το 18χρονο οπαδό του ΠΑΟΚ, ο οποίος ήταν εντελώς άσχετος με τα επεισόδια που είχαν προηγηθεί, οι οπαδοί του Ηρακλή πάνε τώρα, να βγουν κι από πάνω, κατηγορώντας τους πάντες και τα πάντα και κυρίως το 18χρονο και προβάλλοντας τους εαυτούς τους ως θύματα.

MΕΤΑ ΤΙΣ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ...

Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση που υπάρχει, ο Οντέι Αλ Σαμαρί, ο υποψήφιος επενδυτής του ΠΑΟΚ, αναμένεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στις 6 Ιανουαρίου.

ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 03 Ιανουαρίου 2011 και την Τρίτη 04 Ιανουαρίου 2011, θα πωλούνται από τα εκδοτήρια της Τούμπας, εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από τις 09:00 έως τις 17:00 και η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 20 ευρώ».

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ

Αρκετές ώρες μετά τα χθεσινά γεγονότα στον αγώνα μπάσκετ ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία παίρνει θέση.Στην ανακοίνωση αναφέρεται…

ANEBAZOYN ΡΥΘΜΟΥΣ ΟΙ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ, ΜΑΛΕΖΑΣ ΚΑΙ ΖΟΥΕΛΑ

Κάθε ημέρα και καλύτερα αισθάνονται οι τρεις από τους παίκτες του Δικεφάλου που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών. Πρόκειται για τους Μαλεζά,Μουσλίμοβιτς και Ζουέλα οι οποίοι και σήμερα έβγαλαν σε φουλ ρυθμούς το πρόγραμμα της προπόνησης που έκανε και όλη η υπόλοιπη ομάδα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΣΣΚΑ

Από πολύ νωρίς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να ξεκινήσει τν διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ. Η διάθεση θα ξεκινήσει από την Δευτέρα. Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, αναφέρει:

Ο ΝΕΟΣ ΒΙΤΟΛΟ....ΕΛΓΚΙΣ ΚΑΤΣΕ

Σε ηλικία 17 ετών ο Ελγκίς Κάτσε ζει το όνειρό του: Προπονείται δίπλα στους Πάμπλο Γκαρσία, Βιτόλο και τους άλλους ποδοσφαιριστές που θαυμάζει. Προωθήθηκε πριν λίγο καιρό από τη δεύτερη ομάδα και σήμερα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο...


WHO IS WHO...ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

Ο Σταφυλλίδης ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ εδώ και πέντε χρόνια, προερχόμενος από τους Αετούς Ακροποτάμου. Τον τελευταίο χρόνο προπονείται με την πρώτη ομάδα, και όπως όλα δείχνουν πλησιάζει η στιγμή που θα φορέσει τη φανέλα του Δικέφαλου δίπλα σε ποδοσφαιριστές που πριν λίγα χρόνια ήταν ινδάλματά του. Στην αρχή της σεζόν πήρε μία γεύση συμμετέχοντας στο φιλικό αγώνα με τον Πανθρακικό.

ΝΤΡΟΠΗ!!!!!

Εκνευρισμένος ήταν ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, αλλά και αρκετοί ακόμη παίκτες του ΠΑΟΚ, απ όσα έγιναν χθες στο PAOK Sports Arena, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, που διακόπηκε για 2,5 ώρες.
«Είναι ντροπή  ότι έγινε. Το γήπεδο έχει γίνει τόπος διακίνησης ναρκωτικών, μαθαίνουν να βρίζουν τα μικρά παιδιά και μόνο άσχημα βλέπουμε. Στο γήπεδο πρέπει να υπάρχει πειθαρχία και να στέλνονται μόνο θετικά μηνύματα. Είναι μαύρο το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού και ελπίζω σύντομα να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι», σχολίαζε ο σέντερ του ΠΑΟΚ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΜΗΡΟ 18 ΧΡΟΝΟ!!!!

Απίστευτο αλλά αληθινό! Αστυνομική επιχείρηση στήθηκε στη Θεσσαλονίκη για να απελευθερωθεί 18χρονος οπαδός, τον οποίο είχαν όμηρο στον σύνδεσμό τους κάποιοι χούλιγκαν μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Με όλες τις λεπτομέρειες κατέγραψαν οι τρεις διαιτητές που σφύριξαν στο PAOK Sports Arena την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, τα όσα συνέβησαν μέχρι να διακοπεί το παιχνίδι και να ζητηθεί η εκκένωση του γηπέδου. Οι κύριοι Χριστοδούλου, Φούφης και Σταματόπουλος αποφάσισαν να αδειάσει το κλειστό της Πυλαίας, προκειμένου να συνεχιστεί το ματς, λίγο πριν τελειώσει η τρίτη περίοδος και αφού ο πρώτος εξ αυτών είχε τραυματιστεί από αντικείμενο που δέχθηκε στο κεφάλι. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πλέον κινδυνεύει με ποινή 1-4 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών ενώ βέβαιο είναι ότι θα του επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο.