Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE!!!


Η εξεύρεση ή όχι βιώσιμης λύσης στο οικονομικό αδιέξοδο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καθορίσει την παραμονή του Θόδωρου Ζαγοράκη στον προεδρικό θώκο και πέραν του τέλους της φετινής σεζόν. Μόνη ορατή λύση είναι η έξοδος στα προκριματικά του Champions League.
Η εξεύρεση ή όχι βιώσιμης λύσης στο οικονομικό αδιέξοδο της ΠΑΕ θα καθορίσει την παραμονή του Θόδωρου Ζαγοράκη στον προεδρικό θώκο και πέραν του τέλους της φετινής σεζόν.

Ε.Π.Ο ... ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ...


Για ακόμη μία φορά βλέπουμε να διαδραματίζεται στα μάτια της φίλαθλης Ελλάδος ένα θέατρο του παραλόγου, με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ν΄ απορρίπτει σήμερα το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για άμεση εκδίκαση της υπόθεσης αναφορικά με τα όσα έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Τούμπας στον δεύτερο ημιτελικό κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ!!

Σ.Φ ΠΑΟΚ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ
Προεδρε!!Μετα απο τα τελευταια γεγονοτα γυρω απο την αγαπημενη μας ομαδα,που βιωσαμε εσεις απο κοντα και εμεις απο τοσο μακρια και μετα απο την δημοσια τοποθετηση σου οτι παραμενεις στην ηγεσια καταστρωνοντας το πλανο για την επομενη ημερα,που θα οδηγησει τον ΠΑΟΚ μας ψηλα,νιωσαμε την αναγκη να προβουμε ...στην παρουσα ανακοινωση για να δηλωσουμε την στηριξη αλλα και την εμπιστοσυνη μας στο προσωπο σου.Ταυτοχρονα ομως θελουμε να σε παρακαλεσουμε να ακουσεις και ΕΜΑΣ.........!!!!!!!!!