Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ε.Π.Ο ... ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ...


Για ακόμη μία φορά βλέπουμε να διαδραματίζεται στα μάτια της φίλαθλης Ελλάδος ένα θέατρο του παραλόγου, με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ν΄ απορρίπτει σήμερα το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για άμεση εκδίκαση της υπόθεσης αναφορικά με τα όσα έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Τούμπας στον δεύτερο ημιτελικό κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ.


Όπως ενημέρωσε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η εκδίκαση της υπόθεσής για τα γεγονότα του ημιτελικού κυπέλλου με την ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί στις 31/3 και όχι στις 24/3 όπως είχε ζητήσει με αίτημα η ΠΑΕ από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ καλεί σε γραπτή ή προφορική απολογία την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 31/3/2011 και ώρα 15:30 (γραφεία ΕΠΟ, Πάρκο Γουδή), βάσει των άρθρων 14 παρ.1 εδ.α΄ και β΄, παρ.2,3 και 4 εδ.α΄, β΄, δ΄ και στ΄ και 15 παρ.1,παρ.2 εδ.α΄,β΄, γ΄ ,δ΄ και στ΄ και παρ.4 εδ.δ΄ και ε΄ και κατ΄ άρθρον 17 του ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ της ΕΠΟ (αγώνας Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στις 16/3/2011)».

Θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την οποία και απέστειλε εγγράφως στην ΕΠΟ ήταν η εκδίκαση της εν λόγω υπόθεσης να ολοκληρωθεί στις 24/3, πράγμα ορθό, αν συνυπολογίσει κανείς πως η εν λόγω αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε σχεδόν μία εβδομάδα πριν.

Εφ’ όσον η εν λόγω ημερομηνία τελεσιδικήσει και η τιμωρία που επιβληθεί στον ΠΑΟΚ κάνει λόγο για ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, η ομάδα θα αγωνιστεί παρουσία των οπαδών της στην αναμέτρηση με τη Λάρισα και θα εκτίσει την εν λόγω τιμωρία στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της κανονικής περιόδου, με αντίπαλο την Κέρκυρα, αλλά και στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση των αγώνων κατάταξης.

Να σημειώσουμε πως οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καταβάλλουν μία ακόμη απέλπιδα προσπάθεια προκειμένου η υπόθεση να εκδικαστεί στις 24/3, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί «καθαρή» από άποψη τιμωριών στους αγώνες κατάταξης.

Η απόφαση της ΕΠΟ σίγουρα δεν ξαφνιάζει, καθώς αποτελεί συνέχεια μιας σειράς αποφάσεων που αν μη τι άλλο προβληματίζουν, αναφορικά με την αξιοκρατία που τη χαρακτηρίζει.

Η απόφαση πάντως, για τα επεισόδια των οπαδών του Άρη στον αγώνα κυπέλλου με τα Τρίκαλα έλαβε χώρα σχεδόν 2,5 μήνες μετά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. Το γιατί βγήκε τότε, δεν το μάθαμε ποτέ…

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ συνεδρίασε ημέρα Σάββατο για την υπόθεση-αθώωση του Μιραλάς, ενώ ακόμη, για τα αίσχη στο Καραϊσκάκη τιμώρησε με 1 αγωνιστική κεκλεισμένων για το όσα είδαμε στον αγώνα με την βαζέλα, χωρίς να αναφέρουμε την αδιαφορία της για τα όσα επίσης έγιναν στον μεταξύ μας αγώνα κυπέλλου, με την ρήψη αντικειμένων στους διαιτητές και το ντου στη φισούνα. Γιατί? Πάλι δεν μάθαμε ποτέ...

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ εκδίκασε την υπόθεση της ΑΕΚ, αναφορικά με τα όσα είχαν γίνει στον προημιτελικό αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, με τέτοιο τρόπο και σε τέτοιο χρόνο ώστε, οι «κιτρινόμαυροι» να αγωνιστούν με κόσμο κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά». Το γιατί; Επίσης δεν το μάθαμε…

Πλέον ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να δώσει τους πρώτους εντός έδρας αγώνα των πλέι οφ, και όχι μόνο χωρίς τη συμπαράσταση των οπαδών του; Tο γιατί; Δεν θα το μάθουμε.

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης χθές, στην ανακοίνωσή του έκανε λόγο για «Ενότητα, Συσπείρωση, Ειλικρίνεια, Ευθύνη», μήπως είναι αυτή η κατάλληλη ευκαιρία, ώστε οι τέσσερις αυτοί άξονες πραγματικά να αποκτήσουν νόημα για τον ΠΑΟΚ, με αφορμή την υπόθεση της ΕΠΟ;

πηγή baladoros.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου