Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΩΝΕΤΕ ΤΟ ΧΑΠΙ!!!

Υπάρχουν και αυτοί που «διεγείρονται» μόνο και μόνο με μια καλή εμφάνιση. Υπάρχουν και αυτοί δηλαδή που «τελειώνουν» γεμάτοι ευχαρίστηση βλέποντας κάτι που τους αρέσει! Δεν είναι κακό αυτό.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ...Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο ΠΑΟΚ σφυροκόπησε τον Παναθηναϊκό, έκανε πιθανόν το καλύτερο επιθετικά παιχνίδι του και όμως έχασε! Πικρή ήταν η ήττα για τον ΠΑΟΚ γιατί δεν την άξιζε. Έπαιξε καλύτερα από τον αντίπαλό του, έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά γκολ δεν έβαλε.Πιο αναλυτικά οι αριθμοί έδειξαν:

ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ,ΑΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ...ΠΑΟΚ-ΒΑΖΕΛΟΣ 0-1...

Στο καλύτερο επιθετικά εντός έδρας παιχνίδι του για φέτος, ο ΠΑΟΚ δυστυχώς δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του βάζελου στην κατάμεστη για ακόμη μια φορά Τούμπα.
Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος καθ όλη την διάρκεια του αγώνα παίζοντας σαν την γάτα με το ποντίκι τον πολυδιαφημισμένο βαζελογαγό, έχοντας την συντριπτική υπεροχή τόσο στην κατοχή της μπάλας όσο και των φάσεων.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΠΟΝΔΥΛΩΝ

"Εάν πράγματι κάποιος πρέπει να γελάσει ή να οργιστεί μετά τον χθεσινό αγώνα κατά τον οποίο η ομάδα μας πέτυχε μία απολύτως δίκαιη νίκη, αυτός είναι ο κάθε αντικειμενικός αναγνώστης της ανακοίνωσης των φιλοξενουμένων.

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΛΗ(ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ)


Αφιερωμένο εξαιρετικά στα ερπετά του Βορρά και την ένσταση που κατέθεσαν χθες μέτα την ήττα τους στο PAOK SPORT ARENA!!!

πηγή paokizein.gr

ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ!!!

Προκλητική ανακοίνωση του Δ.Σ ερπετών,μετά την πεντακάθαρη ήττα τους από τον ΠΑΟΚ χθες στο παλατάκι.Η πολιτική αποπροσανατολισμού και δημιουργίας εντυπώσεων καλά κρατεί για τον σύλλογο των ασπόνδυλων, οι οποίοι δεν μπορούν να χωνέψουν την ήττα τους, αναζητώντας δικαιολογίες για την ανυπαρξία τους τα τελευταία χρόνια.Πιο συγκεκριμένα η εμετική τους ανακοίνωση λέει:

ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 1970-2010(ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ)

ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970-1980