Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΑΘΩΟΣ Ο ΜΠΕΟΣ!

Σε άλλη μια εκσπερμάτωση στα πρόσωπα όλων μας προέβηκε ο ευτραφής πρόεδρος του Ολυμπιακού Κώλου, αφού αθωώθηκε από τον, υπερευαίσθητο σε θέματα ΠΑΟΚ, εισαγγελέα κ. F@ck-ο.

ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔ@@

Όλοι έχουμε δει πως έχει καταντήσει η Ελλάδα στον αθλητικό τομέα! Το Σάββατο που μας πέρασε η χανούμισσα πήρε ακόμα ένα ψεφτό κύπελλο! Για όλα αυτά όπως πάντα θα την πληρώσει ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣ ΠΑΟΚ! Στα πλέει οφ θα προσπαθήσουν να μην μας βγάλουν απο την Ευρώπη αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει γιατί είμαστε ομάδα ΜΕ ΑΡΧΙΔ@@ και όποιος παίζει με τον ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ!

METAΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ.. ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ?

Ακούμε διάφορα αυτές τις μέρες για μεταγραφές που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ . Οπος ο Ονουατσι, ο Μητρογλου, κ διάφοροι αλλοι. Κ εδώ μπαίνει ένα ερώτημα με τι ανταλλάγματα, γιατί για χρήμα δεν γίνετε καν λόγος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΟΝ LIBERO!!!

Κατεβάστε και ακούστε ολόκληρη την αποκαλυπτική συνέντευξη του Άγγελου Αναστασιάδη που έδωσε πριν από λίγη ώρα στον Libero 107.4...Ακούστε την άποψη του για το πως χτίζετε μια ομάδα με λίγα χρήματα, τι απαντά σε όσα τον κατηγορούν εδώ και 7 χρόνια, λέει την άποψη του για το ιατρικό team και ξεκαθαρίζει αν ουδέποτε είχε επίσημη πρόταση από την Δικέφαλο...Απολαύστε την!!!

ΔΕΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΦΑΟΥΛ...ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ...

Λίγους μήνες πριν, στην Τούμπα και σε έναν αγώνα που ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2-1 με τον Βιειρίνια να σκοράρει στο τελευταίο λεπτό, ο Τραϊνός Δέλλας που είχε επιστρέψει στην κερκίδα ένα από τα αρκετά μπουκάλια που είχε δεχτεί ο πάγκος της ΑΕΚ, έκανε δηλώσεις για τη βία και πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί.... 

ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΜΠΑΝΕ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ!!!

Σήμερα στα γραφεία της Τούμπας, θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με στόχο την ενημέρωση των μελών για την διεύρυνση αλλά όπως όλα δείχνουν και την τελική συζήτηση για το θέμα του οικονομικού διευθυντή.