Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

METAΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ.. ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ?

Ακούμε διάφορα αυτές τις μέρες για μεταγραφές που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ . Οπος ο Ονουατσι, ο Μητρογλου, κ διάφοροι αλλοι. Κ εδώ μπαίνει ένα ερώτημα με τι ανταλλάγματα, γιατί για χρήμα δεν γίνετε καν λόγος.
Μια πληροφορία είναι να πουληθεί ο Βιτολο στον Γαύρο κ ως αντάλλαγμα να πάρουμε τον Μητρογλου κ τον Αμπντουν κ ισως κ ένα τουβουλο.
Εάν αληθεύει εγώ προσωπικά δεν θα είχα αντίρρηση είναι μια σημαντική ανάσα που χρειαζόμαστε αυτή την στιγμή καθώς δεν έχουμε τα οικονομικά μέσα για να πάρουμε παίχτες με αυτήν την αγωνιστική άξια.
Δεν έχουμε κ την πολυτέλεια να κρατάμε κάποιον που αν του πουν να κάτσει στον πάγκο θα δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα.
Το θέμα είναι ομως αλλο, καλοί αυτοί η παίχτες οπως κ να το κάνουμε έδειξαν την άξια τους, αλλα δεν βλέπω καμία κινήσει εκεί που πονάμε τα δυο τελευταία χρόνια.
Στον επιτελικό μέσο μένουμε με έναν γερασμένο κ ανύπαρκτο πλέον Ιβιτς κ με έναν Τσουκαλα που επιμένουν να τον χρησιμοποιούν ως αμυντικό χαφ.
Κ το μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα το οποίο δεν έχει απαντηθεί αν κ θα έπρεπε γιατί είναι απαραίτητο για όλες τις κινήσεις που θα γίνουν από σήμερα ως την έναρξη της νέας σεζόν είναι το θέμα του προπονητή.
Αυτός θα πρέπει να αποφασίσει ποιος θα φύγει ποιος θα πουληθεί κ ποιος θα μείνει.
Κ εδώ είναι το μεγάλο στοίχημα, θα σταθεί η διοικήση στο ύψος τον περιστάσεων ώστε να φέρει αυτόν που κ μπορεί να πληρώσει κ θέλει κ ο λαός του ΠΑΟΚ,η θα έρθει κάποιος από αυτούς που κάποια λαμογια θέλουν να μας παρουσιάσουν ως την μοναδική λύση για τον ΠΑΟΚ?
Εγώ προσωπικά επιφυλάσσομαι κ περιμένω να δω τη θα πράξει η διοικήσει του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου