Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ....

Προκαλεί ερωτηματικά, το γεγονός ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπήκε στην περαίωση για χρήσεις της διοίκησης Ζαγοράκη. Και προκαλεί ερωτηματικά, επειδή κάποια Μέσα  έσπευσαν να διαβεβαιώσουν τον κόσμο της ομάδας, ότι αυτό ήταν το καλύτερο για την ΠΑΕ, καθώς σε περίπτωση ελέγχου οι εφοριακοί ξεκινάνε λέει πρόστιμα από το ποσό της περαίωσης και ανεβαίνουν!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Ποδοσφαιρικός Γολγοθάς περιμένει τον ΠΑΟΚ μέσα στον επόμενο ενάμιση μήνα και με βάση το αγωνιστικό πρόγραμμα του. Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να παίξει για το πρωτάθλημα, το κύπελλο και την Ευρωπαϊκή του συνέχεια σε σχεδόν συνεχόμενα ματς Τετάρτη Κυριακή.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

Επί μία και πλέον ώρα τα έλεγαν σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος, ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Οι τρεις άνδρες συμφώνησαν…για το πλάνο επάνω στο οποίο πρέπει να κινηθεί η ομάδα του ΠΑΟΚ σε αυτή την χειμερινή μεταγραφική περίοδο και το οποίο περιλαμβάνει τα εξής:

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ

Είναι γνωστό πως από την δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ δύο παίκτες κάνουν το βήμα παραπάνω. Εδώ και αρκετές εβδομάδες οι Κώστας Σταφυλλίδης και Εργκίς Κάτσε προπονούνται συχνά - πυκνά με τους μεγάλους. Αυτή δεν θα είναι η μόνη πρόοδός τους, δεν θα είναι η μόνη επιβράβευση.

ΣΟΚ ΜΕ ΜΠΟΥΣΑΙΝΤΙ!!! ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ

Ακόμη ένα πρόβλημα τραυματισμού φαίνεται ότι θα ταλαιπωρήσει τον Μάκη Χάβο για τον επόμενο μήνα, τουλάχιστον. Τελικά, ο τραυματισμός του Ανίς Μπουσαϊντί ήταν αρκετά πιο σοβαρός από ό,τι φάνηκε τις πρώτες μέρες και έτσι ο Τυνήσιος θα μείνει εκτός δράσης για 35 με 40 μέρες. Ο "Μπους" έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού και έχει πειραχτεί ο τένοντάς του. Όπως είναι φυσικό, δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Σουρωτή την Τετάρτη (29/12), κάτι που συνέβη με αρκετούς ποδοσφαιριστές του "Δικέφαλου".

Ο ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ ΚΑΙ Η ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Το σίγουρο είναι ότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, άρα από τώρα θα πρέπει να γίνουν συζητήσεις γι’ αυτόν και το μέλλον του, από ίσως και να πρέπει να παρθούν αποφάσεις.

ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΕ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 99!!!

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε διαδικασίες για να υπαχθεί στο άρθρο 99 του πτωχευτικού νόμου και να ρυθμίσει τα χρέη του μέσω διαμεσολαβητή, «παγώνοντας» όποια νέα αιτήματα προκύψουν για οφειλές.

ΣΤΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΓΚΑΘΙΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με το πρώτο ματς να διεξάγεται στο «Καραϊσκάκης». Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, ενώ ο Ηρακλής, αν περάσει τον σκόπελο της Κέρκυρας θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ατρόμητος από την πλευρά του ήταν ο πιο τυχερός καθώς θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Διαγόρας – Εθνικός Αστέρας. Στην ημιτελική φάση, ο νικητής του ζευγαριού Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός – ΑΕΚ ενώ ο νικητής του ζευγαριού Κέρκυρα ή Ηρακλής – Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει το νικητή Ατρόμητος – Διαγόρας ή Εθνικός Αστέρας. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 19 Ιανουαρίου και 2 Φεβρουαρίου. Οι αγώνες είναι διπλοί, ενώ ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 30 Απριλίου στο ΟΑΚΑ.