Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

Επί μία και πλέον ώρα τα έλεγαν σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος, ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Οι τρεις άνδρες συμφώνησαν…για το πλάνο επάνω στο οποίο πρέπει να κινηθεί η ομάδα του ΠΑΟΚ σε αυτή την χειμερινή μεταγραφική περίοδο και το οποίο περιλαμβάνει τα εξής:


1) Όσον αφορά τις μεταγραφές είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξει μία ισορροπία στον αριθμό εκείνων που πιθανώς θα φύγουν από την ομάδα, σε σχέση με τον αριθμό των παικτών που πιθανώς θα αποκτηθούν. Η βασική αρχή αναφέρει ότι όσοι θα φύγουν, τόσοι θα έρθουν. Αν δεν φύγει κανείς, μπορεί και να μην γίνει μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ. Σε κάθε περίπτωση οι τρεις υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος θα προσέξουν για να μην χαλάσει η χημεία και η συνοχή της ομάδας.

2) Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ζήτησε ως άμεσο συνεργάτη του τον Μπάμπη Μιχαηλίδη. Είναι ένα θέμα που έχει συζητηθεί εδώ και καιρό. Αυτό που πρέπει να προσεχθεί είναι ότι αν η ΠΑΕ συμφωνήσει με τον Μιχαηλίδη, εκείνος δεν θα αναλάβει θέση γυμναστή όπως πολλές φορές κατά το παρελθόν, αλλά θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Χάβου στην τεχνική ηγεσία.

3) Αυτό που επίσης αποφασίστηκε αφορά την υπογραφή συμβολαίων με τους Κάτσε και Σταφυλλίδη.  Πρόκειται για μια απόφαση που θα υλοποιηθεί στην διάρκεια της αυριανής ημέρας. Όσον αφορά τους δύο, η απόφαση Ζαγοράκη – Κωνσταντινίδη και Χάβου, είναι η ουσιαστική προώθησή τους και η συμμετοχή τους στην πρώτη ομάδα. Αυτό που ειπώθηκε είναι ότι οι δύο 17χρονοι δεν ανεβαίνουν για τις εντυπώσεις στην πρώτη ομάδα, αλλά προωθούνται επαγγελματικά για να παίξουν και να προσφέρουν, μια και απέναντί τους υπάρχει ουσιαστική εμπιστοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου