Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΣΟΚ ΜΕ ΜΠΟΥΣΑΙΝΤΙ!!! ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ

Ακόμη ένα πρόβλημα τραυματισμού φαίνεται ότι θα ταλαιπωρήσει τον Μάκη Χάβο για τον επόμενο μήνα, τουλάχιστον. Τελικά, ο τραυματισμός του Ανίς Μπουσαϊντί ήταν αρκετά πιο σοβαρός από ό,τι φάνηκε τις πρώτες μέρες και έτσι ο Τυνήσιος θα μείνει εκτός δράσης για 35 με 40 μέρες. Ο "Μπους" έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού και έχει πειραχτεί ο τένοντάς του. Όπως είναι φυσικό, δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Σουρωτή την Τετάρτη (29/12), κάτι που συνέβη με αρκετούς ποδοσφαιριστές του "Δικέφαλου".


Εκτός από τους Λατινοαμερικάνους, (Γκαρσία, Κοντρέρας, Φιλομένο, Κριστιάνο, Λίνο) και τον Ελ Ζαρ οι οποίοι έχουν δύο ημέρες επιπλέον άδεια και θα επιστρέψουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, από την προπόνηση απουσίαζαν οι Αντελίνο Βιεϊρίνια, Ντάριο Κρέσιτς, Βίκτορ Βιτόλο και Δημήτρης Σαλπιγγίδης, οι οποίοι πήραν ειδική άδεια από τον Μάκη Χάβο.
Αντίθετα, το παρών έδωσαν κανονικά οι Ζουέλα, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Μουσλίμοβιτς και Ίβιτς, αφού ειδικά ο τελευταίος δεν έφυγε καθόλου από την Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια των εορτών, ναι μεν είναι παρών αλλά δεν προπονείται επειδή δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί, αλλά ακολούθησε θεραπεία στο γυμναστήριο.
 Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, στην προπόνηση συμμετέχουν οι Παναγιωτούδης και Παπαδόπουλος Β. από την ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ και οι Κάτσε, Σταφύλιδης από την Κ20, ενώ το παρών έδωσε και ο Τσουκαλάς, που ξεκίνησε τη σεζόν ως δανεικός σε ομάδα της Κύπρου.
Μπορεί τα νέα από τον τραυματισμό του Ανίς Μπουσαϊντί να μην ήταν τόσο ευχάριστα, ωστόσο, τα καλά μαντάτα ήρθαν από άλλα τρία μέτωπα. Οι Στέλιος Μαλεζάς, Φρανκ Ζουέλα και Ζλάταν Μουσλίμοβιτς έλαβαν κανονικά μέρος στο οικογενειακό διπλό που πραγματοποιήθηκε σκορπώντας ελπίδες για την διαθεσιμότητά τους στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου