Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΓΑΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΙΛΑ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!!

Ακόμη ένας φιλόγαυρος δημοσιογράφος μετά τον ξερόλα Θέμο, βγάζει χολή για τον κόσμο του ΠΑΟΚ μιλώντας με υποτιμητικά σχόλια για την ομάδα και τον κόσμο της. Προφανώς η πίκρα από τον αποκλεισμό τους στο κύπελλο, ακόμη δεν έχει κοπάσει. Το θέμα είναι έως πότε θα ανεχόμαστε τέτοιου είδους προσβολές από ανθρώπους που υποτίθεται έχουν κάποιο επίπεδο...Το όλο ζήτημα έχει παραγίνει και πιστεύω πως η διοίκηση μας μέσω των νομικών της, πρέπει να διαφυλάξει την τιμή και την υπόληψη ενός τόσο περήφανου και μεγάλου λαού...Πιο συγκεκριμένα το εμετικό δημοσίευμα αναφέρει:

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ..ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

Ο Μάκης Χάβος στην σημερινή προπόνηση φανέρωσε τις σκέψεις του για την αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη. Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Σνάουτσνερ και Κοντρέρας που είναι τιμωρημένοι. 

ΧΑΛΚΙΑΣ Η ΚΡΕΣΙΤΣ?...ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ...

Πολλά έχουμε ακούσει και άλλα τόσα έχουμε διαβάσει φέτος ,ιδίως μετά το μάτς με τον βάζελο, σχετικά με το ποίος πρέπει να είναι κάτω από το δοκάρια του ΠΑΟΚ.... Χαλκιάς η Κρέσις?

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΡΑ ΤΗΝ "ΣΥΓΝΩΜΗ" Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ!!!

Τι και αν ζήτησε χθες δημόσια συγνώμη...Τι και αν προσπάθησε να μας "πείσει" για τις καλές του προθέσεις....Ο ξερόλας και προκλητικός Θέμος ξανακτύπησε και πάλι με χθεσινό του δημοσίευμα σπιλώνοντας για ακόμη μια φορά το όνομα του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

ΚΑΤΣΟΥΡΗ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ!!!

Δεκατρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από εκείνη τη μαύρη μέρα, που έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Κατσούρης,και κάθε ΠΑΟΚτσής, δεν τον ξεχνά.
Ήταν 9 Φεβρουαρίου του 1998 όταν κυκλοφόρησε η τραγική αυτή είδηση που βύθισε τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο πένθος.