Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΡΑ ΤΗΝ "ΣΥΓΝΩΜΗ" Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ!!!

Τι και αν ζήτησε χθες δημόσια συγνώμη...Τι και αν προσπάθησε να μας "πείσει" για τις καλές του προθέσεις....Ο ξερόλας και προκλητικός Θέμος ξανακτύπησε και πάλι με χθεσινό του δημοσίευμα σπιλώνοντας για ακόμη μια φορά το όνομα του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

Ωραίος ο πολιτισμός. Μια ανάσα ζωής. Μια ηλιαχτίδα στη μουντάδα των ημερών μας. Ιδιαίτερα όταν ο πολιτισμός παντρεύεται με τον αθλητισμό, τότε το αποτέλεσμα φτάνει στα όρια της μαγείας. Στιγμές ανθρώπινες, βγαλμένες από την πιο συγκινητική συνεύρεση του... πακέτου της Χατζηβασιλείου. Άνθρωποι. Όλοι ένας προς έναν. Η επιτομή του Homo sapiens, για να μην γκρινιάζουν οι φίλοι από τον Βορρά. Φαίνεται ότι την Κυριακή στην Τούμπα ο Ζαμπούνης τρύπωσε σε καθέναν από τους παρευρισκομένους. Τι τρόποι, τι συμπεριφορά, το savoir vivre σε νέα έκδοση δερματόδετη.
Διότι ποια είναι η αξία του ποδοσφαίρου αν δεν ενώνει; Όλοι μαζί μία γροθιά. Θα καταργήσουμε τα διόδια, θα διώξουμε την τρόικα και στο τέλος θα νικάει πάντα ο πανβάζελος στην Τούμπα. Ρίγη συγκίνησης σε όλους μας προκάλεσε η στιγμή όπου σκόραρε ένας από τους καταπράσινους και μετά βίας συγκρατήθηκε ο αδέσμευτος λαός να μην πανηγυρίσει. «Έρωτα πειρατή», που έλεγε κι ένα τραγούδι των 90’ς. Και ο έρωτας σε μεταμορφώνει. Αυτός ο Πάμπλο Γκαρσία μετατράπηκε από «επαναστάτη ποπολάρο» σε «Μανταλένα». Ο Ιταλός Μπρούνο βγαλμένος από τις πιο ρομαντικές γωνίες της Βενετίας.
Ξεχάστε τους μπαρουτοκαπνισμένους οπλαργηχούς της Τετάρτης για το Κύπελλο. Την Κυριακή η Τούμπα πρόλαβε τον... Πάριο σε ερωτικό τραγούδι. Αλλά ο πολιτισμός....Έφυγε η Μελίνα πριν δει την έδρα του “Δικεφάλου του Βορρά” πολιτιστική πρωτεύουσα του...ποδοσφαίρου. Ποιο θέατρο τέχνης και θέατρο των ονείρων, Τούμπα το σπίτι για τις τέχνες και τον άνθρωπο.
Μπράβο σε όλους που γιόρτασαν μαζί την πρόκριση σε βάρος του ΘΡΥΛΟΥ. Αν είναι μπροστά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, να ξεχνάνε τις διαφορές τους, χαλάλι, ρε παιδιά, και το...μ άτι του Μιραλάς, που λέει ο λόγος.
Όλα αυτά πηγαίνουν ΜΟΝΟ σε όλους εκείνους οι οποίοι αλλάζουν τη μορφή του μεγαλύτερου μέρους των φιλάθλων του Μπάοκ και της Θεσσαλονίκης. Δεν είναι όσα βλέπουμε κατά καιρούς η εικόνα τους, όμως, όσο τους το επιτρέπουν αυτοί οι... περίεργοι θα κάνουν το πρωτοσέλιδο και θα τους χαρακτηρίζουν. Γιατί αδικούν τον εαυτό τους και θάβουν την πραγματική υπερηφάνεια τους;
Πίσω στο... χαβαλέ.Επειδή ο αθλητισμός δεν παύει να είναι μία συρραφή στιγμών, όλες οι υπερπροσπάθειες του Ίβιτς να πετύχει γκολ στο... NFL(πάνω από τα δοκάρια), είχε και το σουπερμπόουλ, τον κατατάσσει στις μορφές του αγώνα.
Μελαγχόλησα. Βλέπεις αυτή τη συμπεριφορά και μετά κοιτάς κι εμάς στον Πειραιά. Uncivilised. Μόνοι εναντίον όλων. Ντροπή μας. Δεν ξέρω πώς θα αντικρίσουμε σε λίγες εβδομάδες την Τούμπα του πολιτισμού. Πόσο έτοιμοι είμαστε να δεχθούμε την... επίθεση από ροδοπέταλα, τις αγκαλιές του Πάμπλο και του Μπρούνο. Το... περάστε κόσμε του τερματοφύλακος. Α, ρε ΘΡΥΛΕ. Έμεινες πίσω στις... καλές τέχνες.
Πέραν της πλάκας, που τι στο καλό μπορούμε ακόμα να κάνουμε μέχρι να μας τη χρεώσουν με διπλή ταρίδα, μακάρι κάποια στιγμή να μιλήσει η υπερηφάνεια των φιλάθλων του αντιπάλου μας στη Θεσσαλονίκη και να απομονώσουν εκείνους που προκαλούν όλα τα προβλήματα. Ειλικρινά, δεν θέλω μια Τούμπα που περιμένει κάθε χρόνο τον έναν ή δύο αγώνες με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, αλλά ένα γήπεδο που θα ασχολείται με το πως θα ισχυροποιήσει την ομάδα του. Να αγαπάτε την ομάδα σας, φίλοι Μπαοκτσήδες (με σίγμα, ε...), μην επιτρέπετε να σας εμφανίζουν εχθρό εκεί που δεν υπάρχει.
Φιλόγαυρε δημοσιογράφε χαλάρωσε στα κυβικά σου και μην πιάνεις στο στόμα σου την οικογένεια του ΠΑΟΚ.Ασχολήσου αν έχεις πνευμόνια με τον κόσμο του βάζελου και της κούλας αν τολμάς.Για τους Μακεδόνες τόσο η εκπομπή σου όσο και η εφημερίδα σου έσβησαν από τον χάρτη...Άντε γεια καλομαθημένο Τσουκαλόπαιδο...


2 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΘΕΜΟ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ,ΚΟΜΠΛΕΞΟΦΟΒΙΚΕ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ Κ ΑΚΟΥΣ Π.Α.Ο.Κ. Κ ΚΑΤΟΥΡΙΕΣΑΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ!!! Ο..ΜΠΑΟΚ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ Κ Η ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΙΛΟΙ Κ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ..ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΑΣ!!!ΓΛΟΙΩΔΑΡΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re min asxoleiste me auton ton gloiodi typo

    ΑπάντησηΔιαγραφή