Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ!!!

Επειδή αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έχει Τούμπα, επειδή ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, επειδή η ομάδα μπάσκετ μας χρειάζεται, επειδή ΠΑΟΚ είμαστε στα εύκολα και ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα, πρέπει όλοι μας να δώσουμε το παρόν στο ιδιώκτιστο γήπεδο μας το Σάββατο κόντρα στον πρωταθλητή Ευρώπης ΠΑΟ. Άσχετα με την διαφορά δυναμικότητας, ο λαός του ΠΑΟΚ έχει υποχρέωση να γεμίσει το γήπεδο βοηθώντας ψυχολογικά αλλά και οικονομικά την ομάδα, εν όψη των παιχνιδιών κόντρα στον συμπολίτη...Γι αυτό Σαββάτο πάμε μπάσκετ λέμε!!!

ΑΚΟΥΣΟΝ!!!ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ΣΑΝ FAKE ΤΣΕ!!!

Αθηναϊκό δημοσίευμα σε αθλητική εφημερίδα, χαρακτηρίζει τον Π.Γκαρσία ως fake Τσε!!! Προφανώς ο δημοσιογράφος που το έγραψε, η δεν γνωρίζει τι σημαίνει επανάσταση ή εκφράζει απόψεις γνωστού κύκλου παραγόντων, οι οποίοι πολύ θα ήθελαν να φορτώσουν όλα τα κακά του Ελληνικού ποδοσφαίρου στον φυσικό ηγέτη του ΠΑΟΚ.Ένα είναι σίγουρο κύριοι...Πάμπλο δεν είχατε και ούτε πρόκειται να έχετε ποτέ!!!Όσο τον χτυπάτε τόσο εμείς θα τον στηρίζουμε...Διαβάστε παρακάτω το εμετικό άρθρο και θα καταλάβετε όλοι σας πόσο πολύ τους πονάει κάθε τι που σχετίζεται με την ομάδα μας...

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗΣ ΜΑΤΙΑΣ

Το blog ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ ΜΑΤΙΑ, συμπλήρωσε αισίως 5 μήνες ζωής. Στο διάστημα αυτό πολλά άλλαξαν, αρκετά ακούστηκαν και άλλα τόσα γράφτηκαν για εμάς... Γι’ αυτό τον λόγο κρίναμε σκόπιμο να σας συστηθούμε για να γνωριστούμε ακόμη καλύτερα.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΜΠΕΟΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ...ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ!!!

Σε δηλώσεις προέβησαν χθες τόσο ο αδέκαστος κύριος Μπέος όσο και ο επίσημος Παναθηναικός κάνοντας λόγο κυρίως για την διαιτησία και τον ορισμό του Κάκου, προετοιμάζοντας έτσι το έδαφος για δικό τους όφελος.Πιο αναλυτικά διαβάσαμε: