Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΜΠΕΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Έξαλοι είναι στον ΠΑΟΚ με όσα έγιναν έξω από το Πανθεσσαλικό και ξεκίνησαν σχεδόν μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και είχαν ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η σέντρα…

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΒΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Ικανοποιημένος απο την νίκη και προβληματισμένος για την δύσκολη συνέχεια παρουσιάστηκε ο προπονητης του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις του μετά την λήξη του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα είπε:

Ολυμπιακός Βόλου - ΠΑΟΚ 0-3 τα γκολ

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ 0-3 ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 37 ΧΡΟΝΙΑ!!!

Νίκη για τον ΠΑΟΚ με 3-0 στον Βόλο μετά από 37 ολόκληρα χρόνια. Η ομάδα του Μ.Χάβου παρουσιάστηκε μέτρια και τυχερή, ειδικά το α ημίχρονο, όμως ταυτόχρονα ήταν αρκετά αποτελεσματική και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησε.

BASKET ΠΑΟΚ-ΚΑΒΑΛΑ 92-55

Μετά απο μια εκπληκτική εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση, ο ΠΑΟΚ ισοπέδωσε την Καβάλα με 92-55 στο άδειο λόγω τιμωρίας Παλατάκι, πέρνωντας έτσι μια άτυπη ρεβάνς για την περυσινή ήττα του.
Πολύ ευκολότερα από ότι αναμενόταν με πολύ καλή παρουσία καθόλη τη διάρκεια του αγώνα ο ΠΑΟΚ διέλυσε με διαφορά 37 πόντων (92-55) την Καβάλα και την έπιασε στους 20 βαθμούς. Πολύ δυνατή άμυνα από τους παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου. Πέντε παίκτες του Δικέφαλου με διψήφιο αριθμό πόντων για τον ΠΑΟΚ.
Οι σκόρερ για τον ΠΑΟΚ: Μάρσαλ 13 (2), Αράπης 2, Αποστολίδης 9(1), Δέδας 7(1), Ντόζιερ 12, Γκρέι 10(1), Παπαδόπουλος 13, Γιαννακίδης 2, Καλλές 4, Γκετσέφσκι 18(2), Καλαμπάκας 2.
Οι σκόρερ για την Καβάλα: Μάκιντος 8(1), Παλάσιο 13, Κόστοφ 2, Χαφ 2, Σίμονς 16, Γιόροβιτς 14(

ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ

Χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή βρίσκονται καθ’ οδόν για το Βόλου, προκειμένου να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να παίρνει το διπλό μετά απο 37 ολόκληρα χρόνια, ωστόσο δε λείπουν τα προβλήματα…

ΝΕΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ

Σάββατο 15/1/2011, έξι ημέρες πριν να λήξει η ΑΜΚ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τελειώσει οριστικά, θετικά η αρνητικά, το θέμα των επενδυτών.
Ένα ζήτημα το οποίο έχει τραβήξει αρκετό καιρό και δικαιολογημένα εως ένα σημείο έχει προκαλέσει αναστάτωση στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ οι οποίοι αγωνιούν για το μέλλον της αγαπημένης τους ομάδας.
Όλο αυτό τον καιρό έχουμε ακούσει δεκάδες δηλώσεις και διαβάσαμε άλλα τόσα άρθρα, αναφορικά με το αν υπάρχει ενδιαφέρον η όχι, όσο και για την τελική κατάληξη των διαπραγματεύσεων.
Απ όλα αυτά εντύπωση μου έκανε χθεσινό δημοσίευμα σε ηλεκτρονική εφημερίδα το οποίο μιλά για εμπλοκή μεγαλοαπατεώνα στο θέμα των Αράβων και του ΠΑΟΚ.
Ένα άρθρο το οποίο δεν αναφέρει ξεκάθαρα ονόματα, αφήνοντας μόνο υπονοούμενα. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι ήθελαν να πετύχουν με αυτό, αλλά το να μιλάμε αόριστα για ένα τόσο σημαντικό θέμα ενώ υπάρχει τόση ένταση, μόνο κακό μπορεί να κάνει στην ομάδα και τίποτα άλλο.
Πιο συγκεκριμένα το άρθρο αναφέρει:

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Θ4

"Με αφορμή το επερχόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ ενάντια στον Ολυμπιακό Βόλο συνιστούμε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν στο Βόλο με τα αυτοκίνητα τους να ΜΗΝ πληρώσουν στα διόδια που έχουν παραχωρηθεί σε ιδιωτικές εταιρίες εκμετάλλευσης.
Δηλαδή σε όλη τη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Βόλος και Βόλος - Θεσσαλονίκη πληρώνουμε ΜΟΝΟ στα διόδια των Μαλγάρων. Ούτε κέρμα στους νταβατζήδες που χρεοκόπησαν τη χώρα. Οδηγίες για το πως δεν πληρώνουμε τα διόδια:

1. Φτάνουμε με το αυτοκίνητο μας μπροστά στην μπάρα – Δεν ανοίγουμε συζήτηση με τον υπάλληλο – Δεν υπογράφουμε τίποτα

2. Κατεβαίνουμε από το αυτοκίνητο μας

3. Σπρώχνουμε την μπάρα προς τα εμπρός σαν να ανοίγουμε μία πόρτα και όχι προς τα πάνω

4. Η μπάρα πηγαίνει προς το πλάι και δεν παθαίνει καμιά φθορά

5. Ακούγεται ένας ήχος σειρήνας που δεν του δίνουμε καμιά σημασία

6. Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο μας και συνεχίζουμε τον δρόμο μας

Στην όλη διαδικασία (άρνησης πληρωμής) δεν επιτρέπεται να επέμβει ούτε η Αστυνομία (αφού δεν κάνουμε καμία παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας) , ούτε η Εφορία (μια που η άρνηση πληρωμής είναι διαφορά μεταξύ ιδιωτών). Περισσότερες πληροφορίες και νομικές συμβουλές μπορείτε να λάβετε από τα μέλη των Επιτροπών Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων Ενάντια στα Διόδια".

ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ 5000 ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ

«Ασπρόμαυρος» θα βαφτεί ο δρόμος από Θεσσαλονίκη – Βόλο με ένα  σύνθημα: «Δεν πληρώνω – Δεν πληρώνω». Περίπου 3.000 οπαδοί του Δικεφάλου αναμένεται να αγνοήσουν τα διόδια.
Αφετηρία η Θεσσαλονίκη. Προορισμός το ασπρόμαυρο πέταλο του Πανθεσσαλικού σταδίου. Ενδιάμεσα; Τα διόδια που… δεν θα εισπράξουν. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, πάνω από τρεις χιλιάδες ΠΑΟΚτζήδες αναμένεται να κάνουν χρήση του «Δεν πληρώνω διόδια». Αν συνυπολογίσουμε τους οπαδούς που έχουν πάρει εισιτήριο από τις γύρω περιοχές (Λαμία, Λάρισα, Τρίκαλα) μαζί εκείνους από Θεσσαλονίκη και Βόλο, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αναμένεται να φτάσουν τους 5.000.
Μάλιστα, η «Θύρα 4» έχει ενημερώσει όλους τους φίλους της ομάδας του ΠΑΟΚ να  μην λάβουν ει υπ όψιν τους τούς σταθμούς διοδίων που θα συναντήσουν και να συνεχίσουν την πορεία τους προς τον Βόλο χωρίς να πληρώσουν.
Αξίζει να τονιστεί ότι η πορεία θα συνοδεύεται από ισχυρή αστυνομική δύναμη που θα χωρίσει τα λεωφορεία ανά δυάδες –τριάδες  και όλα τα λεωφορεία θα σταματήσουν λίγο πριν  τη Θεσσαλική πόλη για έλεγχο.