Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΝΕΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ

Σάββατο 15/1/2011, έξι ημέρες πριν να λήξει η ΑΜΚ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τελειώσει οριστικά, θετικά η αρνητικά, το θέμα των επενδυτών.
Ένα ζήτημα το οποίο έχει τραβήξει αρκετό καιρό και δικαιολογημένα εως ένα σημείο έχει προκαλέσει αναστάτωση στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ οι οποίοι αγωνιούν για το μέλλον της αγαπημένης τους ομάδας.
Όλο αυτό τον καιρό έχουμε ακούσει δεκάδες δηλώσεις και διαβάσαμε άλλα τόσα άρθρα, αναφορικά με το αν υπάρχει ενδιαφέρον η όχι, όσο και για την τελική κατάληξη των διαπραγματεύσεων.
Απ όλα αυτά εντύπωση μου έκανε χθεσινό δημοσίευμα σε ηλεκτρονική εφημερίδα το οποίο μιλά για εμπλοκή μεγαλοαπατεώνα στο θέμα των Αράβων και του ΠΑΟΚ.
Ένα άρθρο το οποίο δεν αναφέρει ξεκάθαρα ονόματα, αφήνοντας μόνο υπονοούμενα. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι ήθελαν να πετύχουν με αυτό, αλλά το να μιλάμε αόριστα για ένα τόσο σημαντικό θέμα ενώ υπάρχει τόση ένταση, μόνο κακό μπορεί να κάνει στην ομάδα και τίποτα άλλο.
Πιο συγκεκριμένα το άρθρο αναφέρει:


Μεγαλοπατεώνας, ο οποίος έχει καταδικαστεί, κι εκτίσει πολυετή ποινή φυλάκισης, έχοντας μόλις γλιτώσει τα ισόβια δεσμά, εμπλέκεται στην ιστορία με τον ΠΑΟΚ και τους Άραβες...
Αυτή την απίστευτη είδηση, σαφώς ενδεικτική του τι μπορεί να συμβαίνει πίσω από την ταλαίπωρη ιστορία με τους υποψήφιους επενδυτές, φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα ο «Μπαλαδόρος».
Από την πρώτη στιγμή, είχαμε σημειώσει ότι υποψιαζόμαστε εμπλοκή του ανωτέρω προσώπου, όμως δεν είχαμε κανένα στοιχείο και ουδεμία έστω νύξη για επιβεβαίωση περί αυτού.
Μόλις λοιπόν, το επιβεβαιώσαμε και σας το παρουσιάζουμε.
Στέλεχος του ΠΑΟΚ που ασχολείται με το θέμα των Αράβων, ρωτήθηκε από τον «Μπαλαδόρο» αν ο εν λόγω απατεώνας, εμπλέκεται στην υπόθεση και στις συζητήσεις, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας και πήραμε θετική απάντηση.
Ρωτήσαμε τι και πώς και μας απάντησε επί λέξει «απέξω - απέξω». Ο συνομιλητής μας πάντως, δήλωσε γνώστης για το ποιόν του εν λόγω απατεώνα και φυσικά έχει το νου του.
Εκείνο που δε γνωρίζει, είναι αν οι Άραβες είναι γνώστες της παρουσίας του εν λόγω στις συζητήσεις.
Αν λάβουμε υπόψη τις διαβεβαιώσεις ότι δε γνωρίζουν τις δηλώσεις των εκπροσώπων τους δικηγόρων για γήπεδα, κυλικεία, μεταφορά της έδρας στο Καυτανζόγλειο και λοιπές επικοινωνιακές ανοησίες, τότε δε γνωρίζουν ούτε γι΄ αυτόν.
Το θέμα λοιπόν από εκεί και πέρα, είναι, πώς εμπλέκεται το συγκεκριμένο άτομο στην υπόθεση. Ποιος του έδωσε το δικαίωμα να συνυπάρχει στην υπόθεση με τους Άραβες και στις συζητήσεις…
Ωστόσο, το τελευταίο πράγμα που έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ, είναι να εμφανιστούν οι Άραβες και τέτοιου είδους υποκείμενα να αρχίσουν να αναλαμβάνουν ρόλους στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Σε μια τέτοια περίπτωση πολύ φοβόμαστε ότι οι εποχές Γούμενου δε θα είναι τίποτα μπροστά στη λαίλαπα που θ΄ ακολουθήσει.

Τα συμπεράσματα δικά σας....
πηγή baladoros.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου