Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!


Η ηλεκτρονική εφημερίδα O GRINIARIS PAOKTSIS εύχεται στους αναγνώστες της και σε όλο τον κόσμο καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία, χαρά και λιγότερα βάσανα.

Υποσχόμαστε στο αναγνωστικό μας κοινό να συνεχίσουμε και κατά το 2011 να ενημερώνουμε έγκυρα και έγκαιρα.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!




ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝ....

Άλλα είναι τα θέλω της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι άλλα των παικτών, οι οποίοι βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της λίστας αυτών που είναι προς αποδέσμευση μέσα στον μήνα Ιανουάριο. Σημείο επαφής δεν βρίσκεται με κανέναν -προς το παρόν, τουλάχιστον- οπότε ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας για τους "ασπρόμαυρους" διοικούντες, όσον αφορά το εγχείρημα που ακούει στο όνομα "ανακατάταξη του ρόστερ".

ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΦΙΛΟΜΕΝΟ....

Ο Λούσιο Φιλομένο και δεν έχει ικανοποιήσει με την απόδοσή του, αλλά και ο ίδιος δεν φαίνεται να είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής του στην ομάδα.
Το διαζύγιο είναι θέμα χρόνου να βγει, αρκεί οι απαιτήσεις των δύο πλευρών να μην είναι παράλογες. Σε πρώτη φάση πάντως, φέρεται να είναι, τουλάχιστον από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή.
Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή αναζητά ομάδα που θα δώσει στον Αργεντίνο και τα χρήματα που έπαιρνε στον ΠΑΟΚ, 320 χιλιάδες ευρώ ετησίως, αλλά και 2,5 χρόνια κλειστό συμβόλαιο.
Με την εικόνα που είχε ο Φιλομένο την τελευταία διετία, μάλλον και τα χρήματα, αλλά και η διάρκεια φαίνεται να αποτελεί βραχνά για τους υποψήφιους μνηστήρες του Αργεντίνου και αυτό θα πρέπει να αλλάξει αν θέλει πραγματικά να γυρίσει σελίδα στη καριέρα του.
Άλλωστε, μετά την επιστροφή του Μουσλίμοβιτς σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, είναι θέμα χρόνου ο απόλυτος παταγκωνισμός του, κάτι που σίγουρα θα του στοιχίσει στις επαφές που θα γίνουν το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και θα μείνει ελεύθερος.

AYΤΟΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΚΕΖΜΑΝ!!!

Ο Σέρβος επιθετικός ανήκε στην Παρί Σεν Ζερμαίν τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά έχει μείνει ελεύθερος πλέον και είναι μία από τις περιπτώσεις επιθετικών που προτάθηκαν...

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΓΙΑ ΒΙΕΡΙΝΙΑ...

Η… νεόπλουτη Ντνίπρο ενδιαφέρεται, σύμφωνα με τα ουκρανικά μέσα, για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια και φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει αρκετά χρήματα στον ΠΑΟΚ!

TA ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ!!!

Ακόμη μια εναλλακτική πρόταση για κάλαντα απο τον φοβερό φίλο μας Άγγελο....
ΑΡΧΙΜΗΝΙΑ ΚΙ ΑΡΧΙΧΡΟΝΙΑ, ΔΙΚΕΦΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,
ΜΕΕΕ ΚΟΥ-ΜΕ ΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΠΑΟΚ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙΣ!
ΜΕ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΑΡΧΗΓΟ, ΚΑΙ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟ,
ΠΡΟΟΟΠΟ-ΝΗΤΗ ΤΟ ΜΑΚΗ ΧΑΒΟ, ΕΝΑ ΤΡΙ-ΕΝΑ ΤΡΙΦΥΛΛΟ ΑΝΑΒΩ!
ΜΕΣΑ ΣΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟ ΝΑΟ, ΘΑ ΛΙΩΣΩ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟ,
ΓΑΑΑΥΡΟΥΣ,ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Α-ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ!
ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ, ΘΑ ΣΤΡΩΣΩ ΚΑΙ ΣΕΝΤΟ-ΟΝΙ,
ΚΑΙΙΙ ΣΤΗΝ-ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΗ, Ο ΛΑΟΣ-Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ!!!
 
ΚΑΛΗ ΦΤΩΧΟΧΡΟΝΙΑ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!