Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΕΞΩ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ...ΜΕΣΑ Ο ΚΟΥΤΣΙΑ...ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΣΣΚΑ...

Θλάση πρώτου βαθμού ήταν τελικά το... οίδημα που είχε διαγνωστεί αρχικά στο Βιεϊρίνια, πράγμα που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ χάνει τον παίκτη όχι μόνο για τον αυριανό πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ για το κύπελλο Ελλάδος...

ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ!!!

Οίδημα στο δικέφαλο του δεξιού ποδιού του, έχει ο Βιεϊρίνια, όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ και η συμμετοχή του στον ημιτελικό είναι αμφίβολη, αν και αυτή, θα κριθεί το μεσημέρι της Τρίτης, στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με την ΑΕΚ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ CLUB ΠΑΟΚ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

Μετά από καιρό σιωπής, οι "Μακεδόνες" παίρνουν θέση για τα τεκταινόμενα στον ΠΑΟΚ. Ούτε ήταν ήρωες οι παίκτες στη Μόσχα, λένε, ούτε θα συμβάλλουμε στο κλίμα καταστροφολογίας μετά την ήττα από την Καβάλα. Ο δυναμικός σύνδεσμος, τονίζει την ιστορική ανάγκη και σπουδαιότητα της κατάκτησης του κυπέλλου στην Αθήνα και δίνει ραντεβού στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρηση της ομάδας, την Τετάρτη το μεσημέρι.

ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ...

Αντί σχολίου σήμερα, θα θέσω μια σειρά ερωτημάτων, αποτυπώνοντας με τον τρόπο αυτό όσα έχω στο μυαλό μου και ειλικρινά δεν μπορώ να συνδυάσω για να δώσω απαντήσεις σχετικά με την τραγική ήττα από την Καβάλα που ήταν η τέταρτη σερί αποτυχία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα (συμπεριλαμβάνω και την ισοπαλία με τον Αρη).