Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Δύσκολη πλην δίκαιη νίκη για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Ξάνθη με 2-1. Ο Δικέφαλος παρουσιάστηκε μάλλον κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια της τετάρτης κόντρα στον ΟΣΦΠ, όμως τελικά κατάφερε να νικήσει τόσο την κούραση όσο και τις πολλές απουσίες βασικών παικτών.Πιο συγκεκριμένα η απόδοση των παικτών ήταν:

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Σε ομαδικό επίπεδο ο ΠΑΟΚ είχε 16 προσπάθειες για γκολ, 10/30 γεμίσματα, 121 μεταβιβάσεις, 42 λάθη, 29 κλεψίματα, 14 επεμβάσεις, 16 φάουλ και 9 κερδισμένα φάουλ. Η Ξάνθη είχε 6 προσπάθειες για γκολ, 5/21 γεμίσματα, 73 μεταβιβάσεις, 46 λάθη, 32 κλεψίματα, 22 επεμβάσεις 9 φάουλ και 16 κερδισμένα φάουλ.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Ο τεχνικός του Δικεφάλου είπε αναλυτικά:
"Θα σταθώ κυρίως στο γεγονός ότι μετά την ανέλπιστη ισοφάριση δείξαμε χαρακτήρα. Τα παιδιά παρόλο που προερχόταν και από ένα δύσκολο αγώνα έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν για να πάρουμε την νίκη.Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Η αλλαγή Κουτσιανικούλη έγινε λόγω τακτικής και της ανάγκης της τακτικής.
Είμαι ικανοποιημένος άρχισε να μπαίνει στην τακτική της ομάδας και είναι σημαντικό αυτό για μένα, ανεξάρτητα που δεν του βγήκαν κάποιες ενέργειες.
Ο Μπαλάφας σε όσα ματς έχει παίξει και ειδικά τα τρία τελευταία δείχνει τον χαρακτήρα την προσωπικότητα του και πόσο αγαπάει αυτήν την ομάδα.Όλοι που είμαστε στον ΠΑΟΚ κρινόμαστε και με τις εμφανίσεις και με τα αποτελέσματα και την συμπεριφορά μας.Κάναμε πιο επιθετική την ομάδα μετά την ισοφάριση και σε αυτό βοήθησαν και οι αλλαγές σε σημαντικό βαθμό.Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και πράττουμε ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε αγώνα"

ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ 2-1...ΤΑ ΓΚΟΛ!!!

Ρούλη ετοιμάσου έρχεται η σειρά σου...

ΣΟΚ ΜΕ ΦΩΤΑΚΗ...ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΞΩ!!!

Άσχημα τα νέα για τον Γιώργο Φωτάκη. Ο μέσος του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε στο 22ο λεπτό του αγώνα με την Ξάνθη και θα μείνει εκτός δράσης περίπου ένα μήνα!
Οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για εξάρθρωση στην ακρωμιοκλειδική διάρθρωση, ή στον ώμο.
Εάν η διάγνωση των γιατρών επιβεβαιωθεί μετά τις εξετάσεις που θα υποβληθεί ο παίκτης ο Φωτάκης θα απουσιάσει από τους αγώνες με Αρη, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.
Αυτό σημαίνει άλλο ένα πλήγμα για την ομάδα του Δικεφάλου εν όψη της δύσκολης συνέχειας, αρκεί το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ να κάνει έστω για μια φορά σωστά την δουλειά του...

ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ 2-1....ΝΙΚΗΣΕ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ...

Αν και τα... χρειάστηκε, ο ΠΑΟΚ έβαλε άλλους τρεις βαθμούς στην τσέπη του, κερδίζοντας και την Ξάνθη με 2-1 και παρέμεινε στην 3η θέση της Σούπερ Λίγκας...
Με γκολ των Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη, ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια την αξιόμαχη Ξάνθη με 2-1. Δίκαια και καθαρά, παίζοντας επιθετικά, έχοντας καλή κατοχή, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και δημιουργώντας και πολλές άλλες. 

ΠΑΟΚ FANS.... FEAR OF THE DARK...ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

Τα λόγια ειναι περιττά...οι εικόνες μιλανε απο μόνες τους....

ΜΕ 4-4-2 ΚΑΙ ΒΑΡΥ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Δύο είναι τα χαρακτηριστικά της ενδεκάδας που ετοιμάζει ο Μάκης Χάβος εν όψει του αγώνα με την Ξάνθη, το Σάββατο (22/1) στην Τούμπα. Το "βαρύ" κέντρο, εξαιτίας της απουσίας των Βιτόλο και Γκαρσία, και η αναμενόμενη επιστροφή του Μουσλίμοβιτς στο βασικό σχήμα.