Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΜΕ 4-4-2 ΚΑΙ ΒΑΡΥ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Δύο είναι τα χαρακτηριστικά της ενδεκάδας που ετοιμάζει ο Μάκης Χάβος εν όψει του αγώνα με την Ξάνθη, το Σάββατο (22/1) στην Τούμπα. Το "βαρύ" κέντρο, εξαιτίας της απουσίας των Βιτόλο και Γκαρσία, και η αναμενόμενη επιστροφή του Μουσλίμοβιτς στο βασικό σχήμα.

Σε ό,τι αφορά στους αμυντικούς μέσους, το δίδυμο Ίβιτς-Τσουκαλάς θα "ντυθούν" Γκαρσία και Βιτόλο, αφού ο πρώτος είναι τιμωρημένος και ο δεύτερος τραυματίας, προσπαθώντας να αναχαιτίσουν τους αντίπαλους μέσους και επιθετικούς και να δημιουργήσουν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ.
Όσο για την επίθεση, ο Μουσλίμοβιτς συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να παίξει δίπλα στον Σαλπιγγίδη, ως δίδυμο στο 4-4-2. Ο Αθανασιάδης είναι ο έτερος υποψήφιος, όπως έδειξε, όμως, ο Χάβος και στην προπόνηση της Παρασκευής (21/1) προβάδισμα έχει ο Βόσνιος.
Οι υπόλοιποι της ενδεκάδας αναμένεται να είναι οι: Χαλκιάς κάτω από τα δοκάρια, Σνάουτσνερ δεξιά στην άμυνα και Λίνο αριστερά, Κοντρέρας και Τσιρίλο στο κέντρο της αμυντικής γραμμής, Βιεϊρίνια αριστερά στη μεσαία γραμμή και Φωτάκης δεξιά. Όπως, δηλαδή, ήταν στημένη η ομάδα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου