Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ!!!

Τις τελευταίες ημέρες όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ γίναμε μάρτυρες μιας οργανωμένης προσπάθειας από τα κέντρα των αποφάσεων, προκειμένου η αγαπημένη μας ομάδα, να τιμωρηθεί εν όψη των 2 παιχνιδιών που έρχονται ενάντια στους δύο δυνάστες του Ελληνικού ποδοσφαίρου...
 Είδαμε μέχρι και παρέμβαση του δικηγόρο του του ΟΣΦΠ προκειμένου να είναι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει χωρίς κόσμο στην Τούμπα,στον επαναληπτικό του 1-1 στις 2/2.
Ο αθλητικός δικαστής είδε μόνο τα επεισόδια των οπαδών μας, ενώ έκλεισε επιδεικτικά τα μάτια του στα όσα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης στο τηγάνι...φωτοβολίδες, κροτίδες,ρίψη αντικειμένων,αντεθνικά συνθήματα και προπηλακισμοί, μάλλον δεν είναι άξια για να επέμβει, εξαντλώντας όλη του την αυστηρότητα στην ομάδα του Δικεφάλου.
Δυστυχώς γι αυτούς ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει και κρίση για να καταλάβει ότι όλα ήταν προμελετημένα.
Σε πρώτη φάση ο ΠΑΟΚ απέφυγε την εκδίκαση της υπόθεσης λόγω τις απεργίας των δικηγόρων στην Βόρεια Ελλάδα, η οποία ορίστηκε για την Τρίτη 25/1 ενώ όλες οι υποθέσεις εκδικάζονται κάθε Πέμπτη...Τυχαίο? Δεν νομίζω...
Γι αυτό τον λόγο επιτακτική είναι η ανάγκη, να απεργήσουν οι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης και την επόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.
Έτσι κι αλλιώς, η απεργία είναι στα σκαριά, προς το τέλος της εβδομάδας, για να αποφύγει όμως ο ΠΑΟΚ την τιμωρία,η απεργία πρέπει να γίνει τις συγκεκριμένες ημέρες. Δεν λέω ο ΠΑΟΚ να μην τιμωρηθεί...όχι αν έφταιξε να τιμωρηθεί με βάση το γράμμα του νόμου...γιατί πρέπει όμως αυτό να γίνει παραμονές του αγώνα κυπέλλου?
Γι αυτό τον λόγο πρέπει όλοι οι δικηγόροι της Θεσ/νίκης να κάνουν απεργία από την Τρίτη...
επιτέλους αυτή η πόλη πρέπει να ορθώσει το ανάστημά της, απέναντι σε όλους εκείνους που στήνουν διαιτησίες, στήνουν παιχνίδια αλλά στήνουν και συνθέσεις δικαστηρίων για να πάρουνε τις αποφάσεις που θέλουνε,όλους αυτούς πρέπει να τους πολεμάς τουλάχιστον με τα όπλα που σε πολεμούν αυτοί…
Απεργία Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, θα σημάνει αυτόματα αναβολή της εκδίκασης της υπόθεση τους ΠΑΟΚ, οπότε και ο δικέφαλος θα δώσει τον αγώνα του με τον Ολυμπιακό μπροστά στον κόσμο του.
Δεν είναι μόνο το πρεστίζ του ΠΑΟΚ, που κρίνεται με μια τέτοια κίνηση,αλλά και η ακεραιότητα αυτής της πόλης, αφού σε διαφορετική περίπτωση, σε περίπτωση δηλαδή τιμωρίας της έδρας του ΠΑΟΚ, πιθανόν να έχουμε έντονες αντιδράσεις , όπως έχουν ήδη προαναγγείλει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. 
Ο ΠΑΟΚ, αλλά και ο κόσμος του, πρέπει να πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση με κάθε τρόπο.
Επιτέλους, αυτή η πόλη πρέπει να προστατέψει τα παιδιά της. Κι αυτή τη στιγμή, πρέπει να προστατέψει τον ΠΑΟΚ.  Δίνοντας έτσι μια γροθιά στο κατεστημένο και την βρωμιά των Αθηνώί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου