Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ...ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΩΣ ΤΟ 90'

Αύριο ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο γήπεδο της Τούμπας τον Αστέρα σε ένα ματς πάρα πολύ δύσκολο το οποίο κρύβει παγίδες. Ο ΠΑΟΚ έχει συνολικά γι αυτό τον αγώνα 8 απουσίες παικτών, ενώ παράλληλα δεν διανύει την καλύτερη αγωνιστική περίοδο της χρονιάς.Απέναντι του θα βρει μία ομάδα η οποία παραδοσιακά τον δυσκολεύει,τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

«Το τελευταίο διάστημα είναι όλο και πιο έντονη η προσπάθεια να είναι πρωταγωνιστές στα παιχνίδια της ομάδας μας άλλοι και όχι οι καλαθοσφαιριστές. Σε αυτό ακριβώς το κακόγουστο έργο γίναμε μάρτυρες και σήμερα. Σε ένα ήρεμο παιχνίδι, οι διαιτητές έγιναν και πάλι πρωταγωνιστές και με τις αποφάσεις τους εκνεύρισαν και εξόργισαν παίκτες, προπονητές, φιλάθλους. ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Ακόμη πιο εξοργιστική είναι όμως η προκατάληψη που έδειξαν και πάλι απέναντι στον αρχηγό της ομάδας μας Λάζαρο Παπαδόπουλο. Κι αυτή την συμπεριφορά την πληρώνει ο ΠΑΟΚ, την πληρώνει το μπάσκετ, την πληρώνουμε όλοι μας. Και είναι απολύτως βέβαιο ότι αυτές οι συμπεριφορές, είναι αυτές που απαξίωσαν το μπάσκετ, είναι αυτές που θα διώξουν τελικά από τα γήπεδα και αυτούς τους λίγους και υγειώς σκεπτόμενους φιλάθλους που και σήμερα μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Απαιτούμε ίση μεταχείριση, αλλά πάνω από όλα σεβασμό και στέλνουμε ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτές οι καταστάσεις δεν μας πτοούν, αλλά μας δυναμώνουν.
Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.»

ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΜΕ 4-3-3 Ο ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής (9/1) με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ι.Χάβος επέλεξε 19 παίκτες στην αποστολή, στην οποία θα είναι τελικά και ο Δ.Σαλπιγγίδης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα ίωσις που αντιμετώπισε χθες.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους εξής: Χαλκιάς, Kρέσιτς, Αθανασιάδης, Γεωργίου, Κουτσιανικούλης, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Φιλομένο, Γκαρσία, Κάτσε, Λίνο, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει επιλέξει ένα 4-3-3, το οποίο ναι μεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί 4-2-3-1, όμως οι δύο του εξτρέμ θα είναι τοποθετημένοι ψηλά.
Πιο συγκεκριμένα ο Χαλκιάς κάτω από τα γκόλποστ, Λίνο αριστερά, Σνάουτσερ δεξιά, Τσιρίλο και Σαβίνι στα μπάκ ( στη θέση του τιμωρημένου Κοντρέρας), Γκαρσία, Τσουκαλάς και Φωτάκης στα αμυντικά χαφ. και στην επίθεση Βιερίνια αριστερά, Σάλπι δεξιά και κορυφή ο Αθανασιάδης.

ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ...ΝΙΚΗΣΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 69-60

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο ΠΑΟΚ στο παλατάκι επικρατώντας επί του Περιστερίου με 69-60. Ο Δικέφαλος με εκπληκτική άμυνα κυρίως στο α' ημίχρονο, κατάφερε να πάρει μια διαφορά ασφαλείας, η οποία έφτασε στο +19 πόντους.Τότε οι παίκτες του Σ.Μαρκόπουλου πίστεψαν ότι το παιχνίδι τελείωσε.Δυστυχώς γι αυτούς, λογάριαζαν χωρίς τα γκρί κοράκια.Έτσι με κακές επιλογές στην επίθεση και με κόντρα διαιτησία επέτρεψαν το Περιστέρι να πλησιάσει μέχρι και τους 3 πόντους.Τότε μίλησε η κλάση του Παπαδόπουλου και του Μάρσαλ οι οποίοι ήταν και οι καλύτεροι των νικητών με 13 και 17 πόντους αντίστοιχα, παίρνοντας άλλη μια πολύτιμη νίκη.

Tα δεκάλεπτα : 19-11, 17-9, 15-22, 18-18
Oι σκόρερ του ΠΑΟΚ : Mάρσαλ 17(1), Αποστολίδης 2, Δέδας 7(2), Ντόζιερ 4, Γκρέι 11(3), Παπαδόπουλος 13, Γιαννακίδης 3(1), Γκετσέφκσι 12(2).
Οι σκόρερ για το Περιστέρι : Β. Μάντζαρης 3(1), Κινγκ 12(2), Μ. Μάντζαρης 6(1),  Σκοτ 14(4), Τσιάκος 8(2), Πέτρουλας 2, Σένσλι 11(1), Λούμπι 2, Μότσνικ 2.

Η ΜΑΛΑΓΑ ΓΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Σύμφωνα με την ισπανική ηλεκτρονική εφημερίδα Malaga Hoy, ο Λ.Παπαδόπουλος βρίσκεται στο στόχαστρο της ισπανικής ομάδας. Το δημοσίευμα λέει ότι ο η Μάλαγα ψάχνει για ακόμη έναν σέντερ δίπλα στον Άρτσιμπαλντ, και ο Έλληνας πρώην διεθνής φαντάζει σαν η ιδανικότερη λύση.
Ο Παπαδόπουλος μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις του στο Uleb Cup, με κασέ που δεν ξεπερνά τις 200 χιλιάδες και με buy out το εξευτελιστικό ποσό των 1000 ευρώ, μάλλον δείχνει να αποχωρεί από την ομάδα του ΠΑΟΚ για μια ομάδα που παίζει τους 16 της Euroleague.
Τελικά οι δηλώσεις του πριν από λίγες ημέρες περί αποχώρησης του από την ομάδα για λόγους οικονομικούς και όχι μόνο, δεν ήταν απλά φήμες όπως κάποιοι ήθελαν να τις παρουσιάσουν, με θύμα και πάλι το πολύπαθο μπάσκετ του ΠΑΟΚ, που τόσα είχε στηρίξει πάνω στον Έλληνα παίκτη...

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

Χθες βράδυ ο χορός των αποδεσμεύσεων άνοιξε με την αποδέσμευση του Ζουέλα και έπεται συνέχεια.
Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε το τελευταίο διάστημα τουλάχιστον άλλοι 5 παίκτες έχουν ειδοποιηθεί ότι δεν υπολογίζονται από την ομάδα για το υπόλοιπο της περιόδου. Αυτοί είναι οι Κριστιάνο, Μπαλάφας, Ελ Ζαρ, Φιλομένο και ο Μπουσαιντί.Τι γίνεται όμως με την περίπτωση του καθενός.