Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

Χθες βράδυ ο χορός των αποδεσμεύσεων άνοιξε με την αποδέσμευση του Ζουέλα και έπεται συνέχεια.
Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε το τελευταίο διάστημα τουλάχιστον άλλοι 5 παίκτες έχουν ειδοποιηθεί ότι δεν υπολογίζονται από την ομάδα για το υπόλοιπο της περιόδου. Αυτοί είναι οι Κριστιάνο, Μπαλάφας, Ελ Ζαρ, Φιλομένο και ο Μπουσαιντί.Τι γίνεται όμως με την περίπτωση του καθενός.

Ο Μπουσαιντί πριν από λίγες μέρες άφησε να εννοηθεί ότι θα αποχωρίσει από την ομάδα το προσεχές καλοκαίρι για να επιστρέψει σε ομάδα της πατρίδας του. Αργότερα δήλωσε ότι θέλει να παραμείνει ως το τέλος της σεζόν, λογαριάζοντας χωρίς τον μάνατζερ του.. Μετά την αποχώρηση του Ζουέλα, ο μάνατζερ Ντιμιτρ Σελούκ, δήλωσε πως δεν πρόκειται να αφήσει τον Μπουσαιντί να μείνει σε μια ομάδα η οποία τον έχει απλήρωτο για 6 μήνες,κατηγορώντας παράλληλα την διοίκηση του ΠΑΟΚ οτι αποφεύγει να τον συναντήσει για να λυθεί το θέμα...
Ο Κριστιάνο ενημερώθηκε χθες από την διοίκηση ότι θα ήταν προτιμότερο να αποχωρήσει, δείχνοντας  να δέχεται την απόφαση και όπως ανέφερε θα μπορέσει να βρει ομάδα για να συζητήσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας.
Ο Μπαλάφας περιμένει να δει πως θα εξελιχθεί η μεταγραφή του Κουμορτζί από τον Πανιώνιο στον ΟΣΦΠ και μετά να αποφασίσει για το τι θα κάνει.Ο παίκτης τα έχει βρεί σε όλα με τον Πανιώνιο και η υπόθεση του κολλάει στα έμψυχα ανταλλάγματα που μπορεί η όχι να δώσει ο ΟΣΦΠ στον Λεμονή...
Ο Ελ Ζαρ ενημερώθηκε από τους "ασπρόμαυρους" περί αναζήτησης ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του. Πλέον, ενημερώθηκε και το γραφείο των ατζέντηδων που εκπροσωπεί τον παίκτη και όπως λένε οι πληροφορίες ήδη έχουν ξεκινήσει διαδικασίες εξεύρεσης συλλόγου, μια περίπτωση όμως η οποία εξαρτάται και από τις διαθέσεις της Λίβερπουλ, μια και ο παίκτης είναι δανεικός.
Ο Φιλομένο δέχεται να αποχωρίσει αφού πρώτα εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του ενώ ψάχνει ο επόμενος σταθμός της καριέρας του να του αποφέρει συμβόλαιο ανάλογο με αυτό που έχει στον ΠΑΟΚ..
Απο τα παραπάνω καταλαβαίνει κανείς ότι το παιχνίδι των αποδεσμεύσεων έχει αναχθεί σε ένα σκληρό πόκερ ανάμεσα στην διοίκηση και τους παίκτες.Το σίγουρο είναι ότι θα αποχωρίσουν αρκετοί ενώ όσοι μείνουν δεν ξέρω πως θα αντιδράσουν και αν τελικά διαταράξουν το ήδη βαρύ κλίμα στην ομάδα μια και το γυαλί έχει ραγίσει.
Το ερώτημά μου είναι αν ο ΠΑΟΚ των 3 διοργανώσεων προλαβαίνει να αναπληρώσει τα κενά που θα δημιουργηθούν από τις αποχωρίσεις των παραπάνω παικτών και με τι λεφτά....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου