Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Θ4

Το πρώτο ματς της νέας χρονιάς έκρυβε μία πολύ δυσάρεστη εξέλιξη για τους 4 χιλιάδες οπαδούς του ΠΑΟΚ που κάνανε κατάληψη στις Σέρρες. Η ομάδα ήρθε ισόπαλη με τον Πανσερραϊκό και πέταξε στα σκουπίδια τους 2 πολύτιμους βαθμούς. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά αφού μετά απο μαγική πάσα του Αθανασιάδη ο Σαλπιγγίδης έκανε το 0-1 με ωραίο πλασέ. Στη συνέχεια δεν κινδυνέψαμε καθόλου και όλα έδειχναν ότι θα πάρουμε το τρίποντο. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε κατακόρυφα η απόδοση του ΠΑΟΚ και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δεχτούμε το γκολ μετά απο τραγική αδράνεια της άμυνας μας. Στο τέλος θα μπορούσαμε να νικήσουμε αν το σουτ του Τσιρίλο δεν έβρισκε το δοκάρι, αλλά και πάλι η επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης του (έτσι και αλλιώς ελλιπούς) ρόστερ κάνει μπαμ απο χιλιόμετρα, ειδικά αν αναλογιστούμε τη δύσκολη συνέχεια.

Επίσης όλοι χαιρόμαστε όταν νέα παιδιά που προέρχονται απο τα σπλάχνα του συλλόγου αγωνίζονται και διακρίνονται στη βασική εντεκάδα, αλλά μην το παραχέσουμε κιόλας. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλες απαιτήσεις και οι ακαδημίες μας δεν έγιναν εφάμιλλες με τις ακαδημίες του Άγιαξ απο τη μία μέρα στην άλλη. Όπως μάθαμε στην πράξη απο τον Σάντος νέος παίκτης ή ταλαντούχος παίκτης δεν σημαίνει απαραίτητα καλός παίκτης. Επόμενος αντίπαλος ο Αστέρας Τρίπολης μέσα στην Τούμπα και η νίκη είναι πιο απαραίτητη απο ποτέ.
-) Στο μπάσκετ η ομάδα μπήκε δυνατά στο νέο έτος και πήρε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της για τη φετινή περίοδο. Η ομάδα είχε καλή απόδοση, έπαιξε δυνατά και έξυπνα στην άμυνα και με κορυφαίους τους Μάρσαλ και Γκρέι έφτασε με σχετική άνεση στη νίκη με 66-77. Παράλληλα ανακοινώθηκε η σκανδαλώδης τιμωρία του ΠΑΟΚ με 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 23 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο εξαιτίας του καραγκιόζη Χριστοδούλου που δεν πρέπει να ξανασφυρίξει αγώνα του ΠΑΟΚ. Επόμενος αντίπαλος το Περιστέρι εντός έδρας και ο λαός του ΠΑΟΚ πρέπει να γεμίσει το παλατάκι για πολλούς λόγους. Για το τι πιστεύουμε για τη σημερινή διοίκηση της ΚΑΕ θα τοποθετηθούμε στο κοντινό μέλλον αν και είναι προφανές ότι χρειάζεται να αναλάβουν πιο νέα και δραστήρια άτομα

πηγή forza paok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου